19.4.19

Π.Καμμένος για Κοτζιά: «Σήμερα θα αποκαλύψω πως έστησε με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΕΞ εγκληματική οργάνωση»

Στη Βουλή εστιάζονται σήμερα τα «φώτα» της δημοσιότητας καθώς αναμένεται να συζητηθεί το ζήτημα των βαρύτατων καταγγελιών που έχει κάνει ο Πάνος Καμμένος, κατά του Νίκου Κοτζιά, για το θέμα των εταιρειών έκδοσης βίζας που έχουν συνάψει συμβάσεις με το ελληνικό ΥΠΕΞ.

Η αντιπαράθεση των δυο ανδρών αναμένεται να είναι σφοδρή και τον τόνο φρόντισε να δώσει από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, ο κ. Καμμένος.
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Πάνος Καμμένος έγραψε:
«Σήμερα στη Βουλή μετά τις 11:30 θα αποκαλύψω με συγκλονιστικά στοιχεία πως ο ολετήρας (σ.σ. καταστροφέας) έστησε με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΕΞ εγκληματική οργάνωση. Είναι μόνο η αρχή που θα καταλήξει στα κέντρα που χρηματοδότησαν την προσπάθεια παράδοσης της Μακεδονίας».
Σήμερα στη Βουλή μετά τις 11:30 θα αποκαλύψω με συγκλονιστικά στοιχεία πως ο ολετήρας έστησε με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΕΞ εγκληματική οργάνωση. Είναι μόνο η αρχή που θα καταλήξει στα κέντρα που χρηματοδότησαν την προσπάθεια παράδοσης της Μακεδονίας.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Panos Kammenos
«Οταν τα είπα στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός ξήλωσε τον Κοτζιά»
Οι προαναγγελίες Καμμένου για τις υποθέσεις του Νίκου Κοτζιά ξεκίνησαν προ ημερών όταν δήλωσε ότι «την Παρασκευή θα παρουσιάσω στη Βουλή όλα τα στοιχεία για το θέμα της βίζας. Εγώ ό,τι στοιχεία έχω, θα τα καταθέτω, Ο διαγωνισμός είναι μαϊμού. Ο Κοτζιάς το έστησε. Αυτή η συμφωνία έχει παραβιάσει τους νόμους του κράτους» είπε, μεταξύ άλλων, ο Πάνος Καμμένος.
Μάλιστα, ο κ. Καμμένος, αναφερόμενος στο υπουργικό συμβούλιο θρίλερ του περασμένου Οκτωβρίου, σημείωσε ότι «ο πρωθυπουργός όταν τα είπα στο υπουργικό συμβούλιο, τον ξήλωσε το Νίκο Κοτζιά»
pronews