1.4.19

Αγρια μάχη με ΑΚ-47 Καλάσνικοφ σε καταυλισμό Β-Ρομά στην Λαμία - Δύο τραυματίες

Να τσακιστούν οι αρμόδιοι να διατάξουν έφοδο στους καταυλισμούς και στα σπίτια των...ρομά,  και με ανιχνευτές μετάλλων, να βρούν τα όπλα που έχουν εφοδιαστεί όλοι τους, να τα κατασχέσουν και να τους πάνε σιδηροδέσμιους στις φυλακές. Τι περιμένουν; Φοβούνται μη χάσουν ψήφους; Δεν το...φαντάζομαι!
Juan
Ισχυρή αστυνομική δύναμη σπεύδει στην κοινότητα της Ανθήλης έξω από τη Λαμία, όπου οι ριπές αυτομάτων όπλων AK-47 Kαλάσνικοφ ακούγονταν επί αρκετή ώρα.

Το πρώτο περιπολικό που προσέγγισε τον καταυλισμό στην Ανθήλη σταμάτησε, καθώς οι σφαίρες σφύριζαν δίπλα από τα κεφάλια των αστυνομικών, οι οποίοι κάλεσαν σε βοήθεια και στην περιοχή έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Δύο άτομα έχουν τραυματιστεί μέχρι στιγμής
Μαρτυρίες αναφέρουν ότι δυο οικογένειες τσιγγάνων  συνεπλάκησαν μεταξύ τους για τα μάτια μιας γυναίκας. Τότε κάποιοι έβγαλαν αυτόματα ΑΚ-47 Καλάσνικοφ και άρχισαν να πυροβολούν.
Πρόσφατα οι κάτοικοι της Ανθήλης είχαν κάνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας και είχαν ζητήσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα, αφού η κατάσταση με τους τσιγγάνους (Ρομά) στο χωριό έχει ξεφύγει, αλλά ουδείς τους έδωσε σημασία.
pronews