28.4.19

«Θανατηφόρο όπλο»: Μια 31χρονη μητέρα η πιο όμορφη «αμαζόνα» της Εθνικής Φρουράς της Ρωσίας (φωτό)


Η Άννα Χράμτσοβα, 31 ετών, αναδείχθηκε η πιο όμορφη «αμαζόνα» της Εθνικής Φρουράς που λογοδοτούν απευθείας στον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.
Η Άννα Χράμτσοβα που είναι και μητέρα ενός παιδιού συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από τους 57.000 Ρώσους που συμμετείχαν στην ψηφοφορία.
Η Χράμτσοβα προέρχεται από οικογένεια ενστόλων με τον πατέρα της να υπηρετεί στο στρατό για 30 χρόνια ενώ στα σώματα ασφαλείας υπηρετεί και η μητέρα της.
«Είμαι περήφανη που συνεχίζω την οικογενειακή παράδοση» δηλώνει η 31χρονη η οποία παραδέχεται ότι έχει πέσει θύμα σεξιστικών αστείων από τους συναδέλφους της.
«Έχω ακούσει κι εγώ αυτά τα αστεία για τις ξανθιές αλλά τα αγνοώ και απλά εκτελώ τη θητεία μου με στιλ» δηλώνει χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την Daily Mail.
Επιδεικνύοντας τον επαγγελματισμό της σε βίντεο στο οποίο δείχνει το πόσο ικανή είναι στο σημάδι η Χράμτσοβα εξηγεί ότι «το πιο σημαντικό είναι να τραβάς ήρεμα το πιστόλι σου, να στοχεύεις και να ανασαίνεις με ηρεμία".
Στο διαγωνισμό συμμετείχαν όσες γυναίκες της Εθνικής Φρουράς δέχθηκαν να αναρτήσουν την «καλύτερή τους φωτογραφία» και το βιογραφικό τους.
Οι φωτογραφίες των υπόλοιπων φιναλίστ θα δημοσιευτούν στο ημερολόγιο της Εθνικής Φρουράς για το 2020.











,
pronews

Τώρα πως  ενώ κρατάει το όπλο με το δεξί της χέρι  μπορεί και σημαδεύει με κλειστό το... δεξί μάτι, αυτό είναι αρκετά περίεργο!!! Juan