25.3.19

Παρενόχληση του ελικοπτέρου του Τσίπρα από τουρκικά μαχητικά

Να του γίνει μάθημα, άλλη φορά, να μη διαπραγματεύεται μόνος του χωρίς να ρωτά κανέναν. Juanj
«Ανάγκασαν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινα να χαμηλώσει την πτήση μέχρι να αναλάβουν τα μαχητικά μας» είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αναφερθείς στην παρενόχληση του ταξιδιού του προς το Αγαθονήσι, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, από τα τουρκικά F16. «Πρέπει να ξέρουν ότι οι ανόητες αυτές ενέργειες δεν έχουν κανένα νόημα. Χαλάνε κηροζίνη και βενζίνη τζάμπα» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας. (Δεν χαλάνε μόνο οι Τούρκοι κηροζίνη...Juan)
Ο ελληνικός λαός «μέσα από την ενότητα του, τη σκληρή δουλειά και την ομοψυχία, βγήκε πιο δυνατός, πιο ενωμένος, πιο αποφασιστικός για το μέλλον του. Η ιστορία αυτού του τόπου λοιπόν, δεν είναι γραμμένη σε χρόνο αόριστο. Αλλά συνεχίζει να γράφεται, σε χρόνο ενεστώτα, σήμερα, τώρα, που αφήνουμε πίσω μια σκληρή περίοδο» τόνισε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του.
Απευθυνόμενος στους ακρίτες είπε πως η κυβέρνηση μέσα σε δύσκολες συνθήκες επεδίωξε και κατάφερε να υπάρχουν σήμερα 9 εκπαιδευτικοί για τα 6 παιδιά. (Ελληνόπουλα; Juan)
«Πατριωτισμός είναι ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια βλέπατε μόνο τουρκικά κανάλια σήμερα βλέπετε μόνο ελληνικά κανάλια, επίσης πατριωτισμός είναι ότι μέσα στην κρίση βρήκαμε τα χρήματα για έργα υποδομής» υπογράμμισε και
χαρακτήρισε πατριωτικό καθήκον και το μέτρο του μεταφορικού ισοδύναμου.
«Θέλω να στείλω το μήνυμα ότι δεν υπάρχει γωνία της Ελλάδα που δεν θα υπερασπιστούμε μέσα από την κοινωνική μας πολιτική και μέσα από τις ένοπλες δυνάμεις», σημείωσε ο πρωθυπουργός.
(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)huffingtonpost.gr