19.3.19

Διαμαρτυρίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών άκουσε ο Παππάς στο Κιλκίς (Βίντεο)


Δυσάρεστη αποδείχτηκε η επίσκεψη στο Κιλκίς για τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, καθώς οι κάτοικοι της περιοχής φρόντισαν να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Επεισοδιακή ήταν η επίσκεψη του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά στο Κιλκίς καθώς ήρθε αντιμέτωπος με την δυσαρέσκειά των κατοίκων της περιοχής αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με βίντεο του ΣΚΑΪ, οι κάτοικοι του χωριού Μεταμόρφωση «υποδέχθηκαν» τον Νίκο Παπά με διαμαρτυρίες.
Ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Παιονίας απέδωσε μάλιστα και ψήφισμα στο Νίκο Παππά, στο οποίο οι υπουργοί και στελέχη της κυβέρνησης χαρακτηρίζονται ως ανεπιθύμητοι, αναφέροντας παράλληλα πως: «όσοι ψήφισαν τη συμφωνία των Πρεσπών είναι ανεπιθύμητοι στο δήμο».
Αμέσως μετά ένας ηλικιωμένος είπε: «Τι κάνατε; Τι κάνατε; Προδώσατε την Μακεδονία; Μία μέρα Σκοπιανοί θα είναι εδώ». «Λυπάμαι πως σας ψήφισα», πρόσθεσε.
Ένας άλλος κάτοικος αναφερόμενος στον υπουργό, φώναξε: «Ότι έχετε να πουλήσετε πουλήστε τα. Έχει και άλλα πιο πάνω».
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής επισκέφθηκε τα χωριά των Ευζώνων, της Μεταμόρφωσης και της Ποντοηράκλειας του νομού Κιλκίς, τα οποία διαθέτουν συστήματα δορυφορικής λήψης, στο πλαίσιο του προγράμματος «καθολικής τηλεοπτικής κάλυψης» της χώρας.
sputniknews.gr