23.3.19

Η Λοίζου έπαιρνε τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της!


Γι αυτό τον λόγο δικάζεται για χρέη στο ΔημόσιοΣοκ στον ΣΥΡΙΖΑ που πλεον δεν μπορεί να δέχεται την υποψηφιότητα της Λοίζου

H Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε παράνομα την σύνταξη της μητέρας της, η οποία απεβίωσε το 2007, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου».

Η εφημερίδα επικαλείται πηγές, σύμφωνα με τις οποίες, υπάρχει ήδη καταδικαστική απόφαση εις βάρος της υποψήφιας ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για παράνομη είσπραξη σύνταξης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε βάρος της κ. Λοΐζου εκκρεμεί δίκη για χρέη προς το Δημόσιο, η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 25 Ιανουαρίου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, όμως αναβλήθηκε για τις 14 Μαΐου, δηλαδή περίπου δύο εβδομάδες πριν τις ευρωεκλογές.
Το Πρώτο Θέμα δημοσιεύει στο Κυριακάτικο φύλλο του που κυκλοφορεί το Σάββατο το έγγραφο-ντοκουμέντο της απόφασης του Εφτείου που καταδίκασε την Μυρσίνη Λοΐζου σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή επειδή εξακολουθούσε να εισπράττει παρανόμως επί 69 μήνες την σύνταξη των 700 ευρώ που είχε απονεμηθεί από το Δημόσιο στην αποβιώσασα μητέρα της.