22.3.19

«Μεγάλη νίκη» της κυβέρνησης κατά της φοροδιαφυγής: Συνέλαβαν 90χρονη επειδή... πουλούσε παντόφλες στην λαϊκή! (βίντεο)

Την ίδια στιγμή, που δεκάδες καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφε μπαρ, κουρεία, κομμωτήρια, λειτουργούν από Πακιστανούς παράνομα και ανεξέλεγκτα, εν γνώσει των αρμοδίων Αρχών, την ίδια ώρα που η Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης διοργανώνει ...ποδοσφαιρικό αγώνα με παράνομους "μετανάστες" "ενάντια στο...ρατσισμό" νομιμοποιώντας τους έμμεσα και επιβεβαιώνοντας  την ύπαρξη ...ρατσισμού (!!!) , παρουσιάζεται το κατωτέρω αναφερόμενο αχαρακτήριστο και ανάλγητο παράδειγμα :

Μία ηλικιωμένη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη διότι... πουλούσε παπούτσια στη λαϊκή!
Η αστυνομία της Θεσσαλονίκης, συνέλαβε χθες (21/3) το μεσημέρι μία υπερήλικη γυναίκα 90 ετών, την Σουζάνα Ηλιάδου επειδή πουλούσε, χωρίς άδεια, για να βγάλει τα προς το ζην, τερλίκια!
Τα τερλίκια, είναι τα μάλλινα παπουτσάκια για το σπίτι που πλέκουν οι παλιές Πόντιες. Η κυρία Ηλιάδου, η οποία ζει μόνη με τον συνομήλικο σύζυγό της πηγαίνει μια στο τόσο σε κεντρικό δρόμο των Αμπελοκήπων, όπου γίνεται η λαϊκή και πουλά τα παπουτσάκια που πλέκει η ίδια.
Όπως καταγγέλλει η κόρη της, ένα περιπολικό με τρεις άνδρες, την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα τής περιοχής των Αμπελοκήπων, που επενέβη ύστερα από κλήση άλλων, πιθανώς πωλητών της λαϊκής, που κατήγγειλαν τη γιαγιά, που δεν είχε άδεια. 
Αφού τής πήραν... αποτυπώματα, την προσήγαγαν στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να ακολουθηθεί και άλλη διαδικασία. Ο Γολγοθάς της γιαγιάς, τελείωσε τα μεσάνυχτα, με τους οικείους της να καταγγέλλουν ότι την είχαν νηστική για πάνω από 12 ώρες κι από το πρωί την είχαν με ένα ποτήρι νερό που ζήτησε η ίδια, καθώς δεν της έδιναν ούτε νερό... Οι αστυνομικοί μάλιστα, όπως καταγγέλλει η Τζ.Ηλιάδου, σε κάποιες στιγμές δεν ήταν καν ευγενικοί με την 90χρονη...
PRONEWS
Για του λόγου το αληθές: