21.1.19

O «Αφρικανός» με την Ελληνική Σημαία στο συλλαλητήριο είναι από τη Νάουσα!



Πρέπει να τον "μαυρίσουν" περισσότερο που κατέστρεψε μαζί με άλλους ηλίθιους τη μεγαλειώδη συγκέντρωση. Καλείται η αστυνομία να ενεργήσει τα δέοντα σε συνεργασία με την εισαγγελία . 
Το ερώτημα όμως παραμένει: 
-Γιατί ψέκασαν τον πολίτη που προσπάθησε να τον εμποδίσει να επιτίθεται στα ΜΑΤ; 
Δύο μπορεί να είναι οι λόγοι:

 1) Ή ο δράστης να ήταν  εντεταλμένος παρακρατικός   ή
 2)ο αστυνομικός να ήταν @@@@. Και τα δύο πιθανά.
Προσέξτε τις φωτογραφίες:
Ο  ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ και ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙ@@@@  (;) ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

'Ένας  Έλληνας χρήστης του Facebook,  ισχυρίζεται πως αυτός είναι ο εικονιζόμενος άνδρας:



Αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες στο προφίλ του χρήστη με το όνομα «Δημήτρης Ανθρακέας», διαπιστώσαμε ότι έχει αναρτήσει σχετική εικόνα, τραβηγμένη λίγο μετά τη σύγκρουση του με τα ΜΑΤ, στην οποία υπάρχουν σχόλια από δυο συγγενικά του πρόσωπα, που τον αναγνωρίζουν:


Επιπλέον, από δημόσια αναρτημένη εικόνα που βρήκαμε στο προφίλ του κ. Ανθρακέα στο Facebook, διαπιστώνουμε καταπληκτική ομοιότητα με τον «αφρικανό» (όπως χαρακτηρίστηκε από πολλούς), που συμμετείχε στα επεισόδια στο Σύνταγμα.



Ο εικονιζόμενος ονομάζεται Δημήτριος Ανθρακέας και κατάγεται από τη Νάουσα. Επικοινωνήσαμε μαζί του και μας επιβεβαίωσε πως αυτός είναι που συνεπλάκη με τους αστυνομικούς στο Σύνταγμα.
Από την παραδοχή του ίδιου του ανθρώπου που εικονίζεται στις σχετικές φωτογραφίες, αλλά και την ιδιαίτερη ομοιότητά του με το άτομο που συμμετείχε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, γίνεται κατανοητό πως ουδέποτε υπήρξε «Αφρικανός» στη συμπλοκή με τα ΜΑΤ στο Σύνταγμα.