5.1.19

Μοίρασε ...αλάτια στους Θεσσαλονικείς ο Ψωμιάδης, παρέα με τηλεοπτικές κάμερες

Με τα σακουλάκια στο χέρι!!!

Τα σακουλάκια, περιείχαν αλάτι Ημαλαΐων;Δεν θα έπρεπε να μοιράσει και πιπέρι;

Αφού το είχε προαναγγείλει με δόξα και τιμή, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης βγήκε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και άρχισε να μοιράζει χοντρό αλάτι στους οδηγούς, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει σχεδόν όλη τη χώρα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης (δήμαρχος της καρδιάς σας, όπως αναγράφεται στο σακουλάκι) βγήκε στους δρόμους, κάλεσε και 1-2 κάμερες, γιατί αν δεν τον πουν στις ειδήσεις δεν συνέβη ποτέ και άρχισε να μοιράζει αλάτια σε μία πολύ προσωπική συσκευασία.
«Μοιράσαμε σήμερα Πέμπτη 3/1, ευχές, χαμόγελα και συμβολικά, σακουλάκια με αλάτι σε διερχόμενους οδηγούς σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους δημόσια γιατί αγκάλιασαν την πρωτοβουλία μας και μας ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση. Εγώ από την πλευρά μου δεσμεύομαι πως ο Δήμος Θεσσαλονίκης, όπως επί σειρά ετών η Νομαρχία και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι θωρακισμένος απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα. Έχουμε αποδείξει πως εμείς δεν μένουμε στα λόγια» έγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook.
www.altsantiri.gr/