17.1.19

Προσκλητήριο αγώνα


Ηλίας Ευαγγελόπουλος
       Οικονομολόγος


Προς τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που διαμένουν σε:
-         Αθήνα
-         Πειραιά
-         Αττική και στις γύρω περιοχές
Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, πλήθος λαού από όλες τις απομακρυσμένες περιοχές της πατρίδας μας θα έρθει την Κυριακή στο Σύνταγμα στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας χωρίς να υπολογίσει υποχρεώσεις, υγεία, κόπο, χρήμα, χρόνο, εργασία ή οικογένεια.
Εσείς που είστε δίπλα θα είναι λιποταξία να μην δώσετε το παρόν  στην μητέρα όλων των μαχών παραμένοντας στο σπίτι σας ή σπαταλώντας τον χρόνο σας στις καφετέριες.

Οι πρόγονοί μας κατά το παρελθόν κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ορδές βαρβάρων, λίγοι απέναντι σε πολλούς αλλά δεν δείλιασαν στον κίνδυνο, έκαναν το χρέος τους προς την πατρίδα και τις επόμενες γενιές που έρχονταν και τους συνέτριψαν!
Εμείς τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε;
 Ένα ανεμομάζωμα ανθρώπων χωρίς ψυχή, χωρίς περιεχόμενο. Όρνια και ύαινες που ήρθαν να φάνε από τα κουφάρια της πατρίδας μας. Θα τους αφήσουμε; Τι θα απολογηθούμε αύριο στα παιδιά μας όταν θα μας ρωτήσουν!
Ας μην λείψουμε ούτε μία, ούτε ένας!
Αν κάνουμε έστω αυτό το ελάχιστο που είναι η συμμετοχή μας στον αγώνα, η ιστορία θα γράψει ότι ο ελληνικός λαός για άλλη μια φορά στάθηκε στο ύψος του, απέναντι στα σχέδια των ισχυρών και νίκησε!
Όλοι μαζί για την νίκη!

Ηλίας Ευαγγελόπουλος
Οικονομολόγος