23.1.19

Εξοργισμένοι χιλιάδες κάτοικοι Κατερίνης & Βέροιας κατά της κυβέρνησης: «Προδότες» - «Βράζει» η Β.Ελλάδα (βίντεο, φωτό)

«Βράζει» η Βόρεια Ελλάδα με την επικείμενη κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών με την οποία και εκχωρείται η Μακεδονία στα Σκόπια.
Το ζήτημα είναι ότι οι αντιδράσεις αυτές έρχονται πλέον πολύ αργά. Πολλοί από αυτούς τους κατοίκους είχαν ψηφίσει τον ΣΥΡΙΑ και στιςδύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις παρότι γνώριζαν τις ιδέες του περί... Μακεδονιας. Τώρα είναι αργά για... δάκρυα και οι ανατροπές γίνονται ιστορικά από μια κοινωνία αποφασισμένη για όλα και όχι συμβιβασμένη με όλα.

Σην Κατερίνη χιλιάδες κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ εξοργισμένοι για να διαμαρτυρηθούν και να τους εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους για την θέλησή τους να ψηφίσουν την Συμφωνία. 
Όπως θα ακούσετε και στο βίντεο, δεν είναι καθόλου «ευχαριστημένοι» ακούγονται εν χορώ τα γνωστά συνθήματα κατά του πολιτικού συστήματος της χώρας (διότι μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίζει την Συμφωνία αλλά και η ΝΔ δεν κάνει ότι πρέπει για να μην συμβεί αυτό) και πολύ δύσκολα θα αποφύγει η κυβέρνηση την οργή τους όταν αυτή εκφραστεί στις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται.
Παρά την καταρρακτώδη βροχή εκατοντάδες Πιεριέων κατέκλισαν την πλατεία Ελευθερίας για την ειρηνική διαμαρτυρία και πορεία που διοργάνωσαν πολίτες της Πιερίας.
Άνθρωποι όλων των ηλικιών με γαλανόλευκες σημαίες στα χέρια, φωνάζουν για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και στέλνουν ένα αυστηρό μήνυμα στην κυβέρνηση όπως αναφέρει το Ολύμπιο Βήμα.
 pronews