3.1.19

Ας δουν το ΒΙΝΤΕΟ όλοι οι Έλληνες: Μάζεψαν μαθητές της Κομοτηνής και τους έδειξαν σημαία της «ανεξάρτητης Θράκης»!


Θερμαίνονται όλα τα μέτωπα κατά της Ελλάδας.
Οι Αλβανοί θέλουν την Ήπειρο, οι Σκοπιανοί μιλούν για «παγκόσμια Μακεδονία» και φυσικά οι Τούρκοι δεν έχασαν ευκαιρία να δείξουν την σημαία της ανεξάρτητης Θράκης στην, υπό τουρκική κατοχή, Ανδριανούπολη, σε εκδήλωση, τέλη Δεκεμβρίου, στην οποία συμμετείχαν καθηγητές και μαθητές του μειονοτικού σχολείου Κομοτηνής.
Το βίντεο που δημοσιοποίησαν τα tourkikanea.gr είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικό.
Η σημαία της ανεξάρτητης Θράκης δεσπόζει στο χώρο της εκδήλωσης, όπως θα δείτε στο βίντεο, με τον εθνικό τουρκικό ύμνο να την… «συνοδεύει».

Οι ομιλητές, με περισσή υποκρισία κάνουν λόγο για «φιλία και ειρήνη», όπως την φαντάζονται οι Τούρκοι, με την Ελλάδα, δηλαδή, στον ρόλο της καταπιεσμένης γυναίκας που πράττει, αυτό που διατάσσει ο βάρβαρος σύζυγός της.
Μια χώρα που έχει επέμβει παράνομα και έχει σφάξει σε τόσες περιοχές.
Δείχνοντας την σημαία της ανεξάρτητης Δ. Θράκης στους μαθητές που φοιτούν σε μειονοτικά σχολεία στην Ελλάδα, τους προετοιμάζουν για το μέλλον, προκειμένου να συμβάλλουν, όπως ελπίζει η Άγκυρα, στην αρπαγή κι άλλων ελληνικών εδαφών, αφού πρώτα εκτουρκίσουν ολόκληρη την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, δηλαδή τους ελληνογενείς Πομάκους, τους Ρομά και τους «μαύρους Έλληνες».
Δείτε το βίντεο:
www.el.gr/