13.1.19

Π.Καμμένος: Ο «μετρ» του αιφνιδιασμού - Πήγε στα Ίμια και πέταξε στεφάνι στη μνήμη των νεκρών ηρώων (βίντεο - φωτό)

O πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μετά την συνέντευξη Τύπου και την αποχώρησή του από την κυβέρνηση πέταξε με ελικόπτερο πάνω απο τα Ίμια πετώντας στεφάνι στη μνήμη των νεκρών ηρώων του ΠΝ.

«Τελική πράξη.... από εκεί που ξεκίνησε το ταξίδι ΙΜΙΑ τώρα. Τιμή στους ΗΡΩΕΣ ΒΛΑΧΑΚΟ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΛΟΨΟ και σε ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΟΚΛΕΙΝΕΤΑΙ. Ευχαριστώ τους υπασπιστές μου τον πιλότο ΣΝΧΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ και το πλήρωμα του HU1 για όλα αυτά τα χρόνια», έγραψε.
Τελική πράξη.... από εκεί που ξεκίνησε το ταξίδι ΙΜΙΑ τώρα . Τιμή στους ΗΡΩΕΣ ΒΛΑΧΑΚΟ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΛΟΨΟ και σε ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΟΚΛΕΙΝΕΤΑΙ. Ευχαριστώ τους υπασπιστές μου τον πιλότο ΣΝΧΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ και το πλήρωμα του HU1 για όλα αυτά τα χρόνια.
180 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Η στιγμή που ο ΥΕΘΑ @PanosKammenos πραγματοποιεί ρίψη στεφάνου στο θαλάσσιο χώρο των Ιμίων, στον τόπο θυσίας των τριών ηρώων Αξιωματικών του ΠΝ Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγι​ώτη Βλαχάκου και Έκτορα Γιαλοψού. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!
31 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό



Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
Πριν λίγο, ο ΥΕΘΑ @PanosKammenos πραγματοποίησε ρίψη στεφάνου στο θαλάσσιο χώρο των Ιμίων, στον τόπο θυσίας των τριών ηρώων Αξιωματικών του ΠΝ Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγι​ώτη Βλαχάκου και Έκτορα Γιαλοψού. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!
pronews.gr