29.12.18

Χαμός στα τελωνεία του Έβρου: Ουρές χιλιομέτρων από χιλιάδες Έλληνες που σπεύδουν Τουρκία για αγορέςΔώστε τους λεφτά να φτιάξουν και άλλα οπλικά συστήματα για να μας επιτεθούν! Μπράβο Έλληνες πατριώτες! Αυτά σας μάθανε (σίγουρα) στα σχολεία, αυτά σας δίδαξαν οι γονείς σας! Αυτά σας συμβούλευαν και κάποιοι ξεμωραμένοι κουνιστοί γελοίοι, μπεκρήδες, με ροζ καλτσάκια, τατουάζ, κόκκινα σκαρπίνια και μούρες σφουγγαρόπανο και πολλοί άλλοι... Το μέλλον σας (μας) διαγράφεται λαμπρό, γιουσουφάκια! Juan


Ποια ένταση στα ελληνοτουρκικά; Tί και αν ο Ρ.Τ.Ερντογάν χρησιμοποιεί κάθε διαθέσιμο oικονομικό πόρο για την κατασκευή όπλων απειλώντας την Ελλάδα;


Στα Τελωνεία του Έβρου η κίνηση έχει αυξηθεί κατακόρυφα τις τελευταίες ημέρες από Έλληνες που επιλέγουν να επισκεφθούν την γειτονική Τουρκία προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις εορταστικές τους αγορές.

Στο Τελωνείο Καστανεών τα αυτοκίνητα τις τελευταίες ημέρες σχηματίζουν ουρές, με μεγάλη αναμονή για τους οδηγούς που μαζικά συρρέουν στη γειτονική χώρα.

Οι Έλληνες οδηγοί μάλιστα δεν προέρχονται μόνο από τον Εβρο, αλλά και από όλη τη Θράκη.

Στις Καστανιές τις τελευταίες ημέρες τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές και υπάρχει μεγάλη αναμονή για τους οδηγούς από όλη τη Θράκη που συρρέουν μαζικά στην Τουρκία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-evros.

Η κατάσταση δεν διαφοροποιείται σημαντικά στο Τελωνείο Κήπων, όπου την 1η και 2η μέρα μετά τα Χριστούγεννα επικρατούσε το αδιαχώρητο, με πάνω από 1.000 αυτοκίνητα την ημέρα να πραγματοποιούν έξοδο προς την Τουρκία.

Η πλειονότητα των εκδρομέων επιστρέφουν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των οδηγών αλλά και των αστυνομικών και τελωνειακών από το πλήθος των οχημάτων.

Σε ό,τι αφορά τους Τούρκους και ενώ τα ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης παραμένουν γεμάτα, το μεγάλο «κύμα» αναμένεται να εισέλθει τις επόμενες 3 ημέρες, για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς.

πηγη: pronews