16.12.18

Άρχισε το «ξύλο» μεταξύ Μπουτάρη και Νοτοπούλου


Η Νοτοπούλου έτσι όπως το πάει όχι μόνο θα χάσει τις εκλογές αλλά δεν πρόκειται να μπει καν στον δεύτερο γύρο της αναμέτρησης

Το ότι η υποψήφια δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη θα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα όχι φυσικά να κερδίσει τις εκλογές γιατί αυτό είναι μάλλον αδύνατο, αλλά να μπει στον δεύτερο γύρο της αναμέτρησης είναι κάτι που από την πρώτη στιγμή άρχισε να φανεί.
Χωρίς πολιτικές συμμαχίες στο πλευρό της και με την εκλογική φθορά του ΣΥΡΙΖΑ να την βαραίνει σημαντικά (όπως θα βαρύνει όλους τους υποψηφίους του κυβερνώντος κόμματος) η Νοτοπούλου άρχισε τους διαδικτυακούς καυγάδες και μάλιστα με τον εν ενεργεία δήμαρχο της πόλης που στήριξε ο Τσίπρας και τον έκαψε πολιτικά. Η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου απάντησε μέσω facebook στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης για τα σχόλια που έκανε περί κομματικών χρισμάτων.
Η κυρία Νοτοπούλου αναφερόμενη στην επιλογή που έγινε στο πρόσωπό της από τον Αλέξη Τσίπρα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 έγραψε στο facebook:
«Όταν ο Γιάννης Μπουτάρης έπεσε θύμα του υφέρποντος σκοταδισμού, ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι μας όχι μόνο τον στηρίξαμε, αλλά ο ίδιος ο πρωθυπουργός τον έχρισε ηγέτη του προοδευτικού δημοκρατικού μετώπου. Τότε ήταν κομματική υποψηφιότητα; Το 2010 και το 2014, όταν οι κομματικές στηρίξεις ήταν επιδίωξή του, είναι τόσο μακριά; Πήρε δέκα μέρες στον δήμαρχο, από τη συνάντησή του με τον Νίκο Ταχιάο για να καταλάβει πόσο θλιβερές είναι οι κομματικές υποψηφιότητες;».
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης με ανάρτησή του στο twitter τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. Ο κ. Μπουτάρης με ανάρτησή του στο twitter εξέφρασε τη «λύπη του για τα κομματικά χρίσματα” ενόψει των προσεχών εκλογών. Σε σχόλιό του ο κ. Μπουτάρης αναφέρει χαρακτηριστικά: “Λυπάμαι που τα κόμματα επιστρέφουν σε τακτικές του παρελθόντος και επιμένουν σε χρίσματα, προσπαθώντας να χειραγωγήσουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Λυπάμαι που τα κόμματα επιστρέφουν σε τακτικές του παρελθόντος και επιμένουν σε χρίσματα, προσπαθώντας να χειραγωγήσουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

fimotro.gr/