19.11.18

«Δήλωση για τις πρωτοφανείς ζημιές στο ΑΠΘ» -Σχόλιο συνεργάτου της Efenpress

head
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Δήλωση για τις πρωτοφανείς ζημιές στο ΑΠΘ»
Αθήνα, 19 Νοεμβρίου 2018
Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κυρία Νίκη Κεραμέως, με αφορμή τις πρωτοφανείς ζημιές που προκλήθηκαν χθες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το Κράτος, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έλαμψε ξανά δια της απουσίας του, υποχωρώντας μπροστά στην ανομία. Ωστόσο είναι βέβαιο ότι δεν θα αμελήσει να στείλει το λογαριασμό, μέσω της Εφορίας, στους πολίτες».
Πλήρης Δήλωση
«Με δεκάδες χιλιάδες ευρώ θα επιβαρυνθούν για άλλη μία φορά οι φορολογούμενοι πολίτες, εξαιτίας της αδυναμίας του Κράτους να διαφυλάξει την περιουσία των Ανώτατων Ιδρυμάτων και να επιβάλει τη νομιμότητα.
Οι χθεσινοί πρωταγωνιστές των επεισοδίων που αμαυρώνουν, για άλλη μία χρονιά, την επέτειο του Πολυτεχνείου, κατέστρεψαν, λήστεψαν, βανδάλισαν χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μήπως έπρεπε, όπως παροτρύνει συχνά ο κ. Υπουργός Παιδείας, να αναλάβει δράση το "ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα";
Το Κράτος, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έλαμψε ξανά δια της απουσίας του, υποχωρώντας μπροστά στην ανομία. Ωστόσο είναι βέβαιο ότι δεν θα αμελήσει να στείλει το λογαριασμό, μέσω της Εφορίας, στους πολίτες. Απαιτούμε να αποδοθούν άμεσα ευθύνες, να προστατευθεί το κύρος του ελληνικού Πανεπιστημίου και να μην επωμιστούν οι φορολογούμενοι και αυτό το κόστος».
IMG 9528
Τηλ. επικοινωνίας: 210 3640375, 210 3640858, 210 3640846

____Το σχόλιο:______________________
Επί όλων των κυβερνήσεων, συνεχίζεται αυτη η ανοησία του δήθεν "ασύλου" που από -υποτίθεται ασυλο πνευματικών ιδεών έχει μετατραπεί από το 1974 και εντεύθεν σε άσυλο εμπόρων ναρκωτικών, κλεφτών, διαρρηκτών, ψυχικά διαταραγμένων  ατόμων, αναρχοκομουνιστών και γενικά περιθωριακών στοιχείων, που εισέρχονται ανενόχλητοι, καταλαμβάνουν χώρους για στέκια τους, καίνε κλέβουν καταστρέφουν και όταν εκτονωθεί ο ανώμαλος ψυχισμός τους εξέρχονται ανενόχλητοι και στη καλύτερη περίπτωση ...προσάγονται μερικοί, γίνονται και μερικές συλλήψεις (για τα μάτια του κόσμου) και τελικά ουδείς τιμωρείται παραδειγματικά.
Μετά από τέτοια γεγονότα, εμφανίζονται μερικοί βουλευτές (συμπτωματικά πάντα της αντιπολιτεύσεως) λένε τα δικά τους και μηδέν εις τό ...πηλίκιον - όπως έλεγε και κάποιος @@@@ που εκλήθη να κυβερνήσει (και αυτός...) τη χώρα!
Αφήστε τα λόγια και τα κροκοδείλια δάκρυα, καταργήστε αμέσως το άσυλο και αφήστε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. 
Ο Ελληνικός λαός δεν έχει καμία όρεξη κάθε τρεις και πέντε να ανακατασκευάζει τα πανεπιστήμια με δικά του έξοδα αλλά ούτε και να στέλνει τα παιδιά του να ...σπουδάσουν σ αυτά , με τέτοιες συνθήκες.
Η υπομονή έχει εξαντληθεί.
Το κράτος δεν μπορεί να μεταβάλλεται από τέτοια στοιχεία σε ...οίκον ανοχής. 
Ο Ξενοφών είχε πεί :"Νόμιζε την πατρίδα οίκον, τους δε πολίτας εταίρους"
Δεν είχε πει ¨Νόμιζε την πατρίδα οίκον ανοχής και τους πολίτας...εταίρας.

Φ. Ιωάννου


.