1.11.18

Ανοιχτό κάλεσμα σε όλους όσους έχουν συγκλονιστεί στο άκουσμα της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα




''Με το αίμα μου να γράψετε Ελλάδα σ' αγαπώ.''

Ανοιχτό κάλεσμα σε όλους όσους έχουν συγκλονιστεί, στο άκουσμα της δολοφονίας του Έλληνα Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα.


Κύπρος και Βόρειος Ήπειρος, δύο κατεχόμενα κομμάτια της Ελλάδας που ζητούν την Απελευθέρωση τους από Τουρκία και Αλβανία. Είναι προφανές ό,τι οι γηγενείς πολίτες των, έχουν κατάφορη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους.


Στις 28-10-2018, ανήμερα της εθνικής επετείου, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δολοφονήθηκε από την αλβανική αστυνομία γιατί δεν δέχτηκε να υποστείλει την Ελληνική σημαία από το χωριό του, τους Βουλιαράτες.


Το 2010 ο Χειμαρριώτης Αριστοτέλης Γκούμας, δολοφονήθηκε από 7 Αλβανούς πολίτες σε ένα καρτέρι θανάτου, όπου του ανέκοψαν τον δρόμο ενώ οδηγούσε, αφού τον είχαν απειλήσει προηγουμένως γιατί μιλούσε Ελληνικά σε καφετέρια του χωριού του.

Το 2012 είχαμε την σύλληψη του προέδρου της τοπικής ομογενειακής οργανώσεως «Ομόνοια Περιφερείας Κορυτσάς» Ναούμ Ντίσιου, επειδή έστρωσε δώδεκα τσιμεντένια σκαλοπάτια για να διευκολυνθή η πρόσβασις στο μνημείο πεσόντων του ’40, στο χωριό Μπομποστίτσα.


Υπάρχει συντονισμένη προσπάθεια αφελληνισμού των χωριών της Βόρειου Ηπείρου. Μαζικές εκτελέσεις Ελλήνων Βορειοηπειρωτών το 1945, μαζικές φυλακίσεις και εξορίες μέχρι το 1990 και τα τελευταία 30 χρόνια, μέχρι και σήμερα, το 2018, υπάρχει σε εξέλιξη μια άνευ προηγουμένου τρομοκρατία σε βάρος αυτών των Ελλήνων στην άκρη του Ελληνισμού. Αλβανοί που δεν είχαν ποτέ καμία σχέση με περιοχές της Βορείου Ηπείρου, έχουν αρπάξει με πλαστογραφημένους τίτλους ιδιοκτησίας και βοηθούμενοι από το αλβανικό κράτος και παρακράτος, εκτάσεις δεκάδων χιλιάδων εκταρίων γης. Οι μεγαλύτερες και οι πιο σοβαρές αρπαγές γης έχουν γίνει στις περιοχές του Αργυροκάστρου, Δελβίνου, Αγίων Σαράντα, Εξαμίλια, Τσούκα, κ.λπ., όπου οι Αλβανοί παράλληλα έχουν πετύχει και την απογύμνωση αυτών των περιοχών από τους Έλληνες νόμιμους κατοίκους εδώ και 3.000 χρόνια.


Υπάρχουν συνθήκες τις οποίες υπέγραψε η Αλβανική δημοκρατία για σεβασμό των Ελλήνων -σήμερα μειονοτικών- της Βορείου Ηπείρου και τις οποίες δεν τηρεί. Αντίσταση σε όλα τα πιο πάνω θα είναι η καταγραφή και η καταγγελία των βαρβαροτήτων της Αλβανίας στη διεθνή νομιμότητα, που θα δώσει το έναυσμα για απόσχιση από το αλβανικό κράτος, την Απελευθέρωση και την Ένωση της σκλαβωμένης Βόρειου Ηπείρου με την υπόλοιπη Ελλάδα.


- Στάσου αντρίκεια Ηπειρώτη
και δεν είσαι μοναχός.
Τον ιερό σου τον αγώνα
παραστέκει ο Ελληνισμός !





Mabi Mabi