21.10.18

Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ ΛΕΦΕΔ cambrian patrol 2018


Τα αδέρφια μας οι Εθελοντές Έφεδροι τα κατάφεραν!!! Συναγωνιζόμενοι τους καλύτερους και ποιο καλά εκπαιδευμένους στρατούς του κόσμου που στέλνουν εκεί μόνο ειδικά τμήματα επαγγελματιών όχι μόνο τερμάτισαν καθώς πάρα πολλές ομάδες δεν κατάφεραν ούτε αυτό αλλά απέσπασαν το ΑΡΓΥΡΟ μετάλλιο , φτωχά τα λόγια για να εκφράσουμε πως νοιώθουμε,έδειξαν σ όλους γι ακόμη μια φορά, ακόμη πιο έντονα αυτή την τρελή δύναμη που βγαίνει μέσα απ την ψυχή μας αυτή που κάνει άλλους λαούς να μας σέβονται και άλλους να μας φοβούνται.





Και όλα αυτά με δικά μας έξοδα και μέσα χωρίς καμία απολύτως βοήθεια σε κανένα επίπεδο από την Ελληνική Πολιτεία.

Θέλουμε να επαναλάβουμε προ ΟΛΟΥΣ πως ΟΛΑ αυτά ,όλος ο αγώνας μας τόσα χρόνια ότι έχουμε καταφέρει και όσα καταφέρουμε στο μέλλον είναι προιόν της αγνής αγάπη μας για το Έθνος για την Πατρίδα για τον Ελληνικό Λαό.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΦΕΔΡΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣ



{Τα παλικάρια αυτά δεν πήγαν εκεί μόνο ως Λ.ΕΦ.Ε.Δ. πήγαν εκεί για όλους μας ,όλους εμάς που προσπαθούμε τόσα χρόνια μόνοι μας να ''σπρώξουμε'' την Πολιτεία να κάνει αυτό που πρέπει ,αυτό που έχει υποχρέωση ,να εκπαιδεύει και να συντηρεί σωστά την Εφεδρεία που σημαίνει με απλή αριθμητική για όσους δεν εννοούν να το καταλάβουν τον Ελληνικό Στρατό μιας και αποτελούμε το 75% της δύναμης του.
Σε όποιο σύλλογο ή σύνδεσμο είστε μέλη ή εσάς που προτιμάτε να είστε μόνοι γιατί δεν σας ''εκφράζει'' κανείς ακόμα και για εσάς που προτιμάτε μόνο να διαβάζετε και να σχολιάζετε στα κοινωνικά δίκτυα.
Είναι εκεί για όλους τους Έλληνες που έχουν ακόμη λίγη φωτιά μέσα τους , γι αυτούς που ζουν και εργάζονται και για τους άλλους,που θέλουν να είναι έτοιμοι αν χρειαστεί να κάνουν το καθήκον τους στο ακέραιο.
Δεν μ ενδιαφέρει αν καταφέρουν να πάρουν καλή θέση για μένα είναι νικητές μόνο που ασχολήθηκαν και πιστέψτε με δούλεψαν πολύ για να φτάσουν εκεί.}