11.9.18

Κομματισμός στο Στρατό! Πολιτική ομιλία Αρχιλοχία στους ΑΝΕΛ (video)

EFENPRESS: E.Δ.Ε και στο σπίτι του.
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Αρχιλοχίας εν ενεργεία στο βήμα των ΑΝΕΛ, παρουσία του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου! Ο κομματισμός στις Ένοπλες Δυνάμεις ξεκινά από το γραφείο του ΥΕΘΑ.
Το περιστατικό συνέβη σε εκδήλωση των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη. Πρωταγωνιστής είναι ένας Αρχιλοχίας από τον Έβρο, ο οποίος από το βήμα των ΑΝΕΛ και παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, κάνει καθαρά πολιτική ομιλία.

Συγκεκριμένα, απεύνεται στον ΥΕΘΑ ως εν ενεργεία στρατιωτικός, δηλώνει ότι δεν φοβάται κανέναν (προφανώς επειδή ανήκει στο κόμμα του Πάνου Καμμένου) και στη συνέχεια διαβεβαιώνει τον υπουργό ότι όλο το στράτευμα είναι στο πλευρό του και η νίκη θα είναι δική τους.
Στο βίντεο που ο ίδιος έχει αναρτήσει στο Facebook, ακούγεται να λέει μπροστά στον υπουργό Εθνικής Άμυνας: «Σαν στρατιωτικός που είμαι εν ενεργεία και δεν φοβάμαι κανέναν, το’ χω δηλώσει ήδη και στον Έβρο».
Ο Πάνος Καμμένος που βρίσκεται στο πάνελ αριστερά από τον ομιλητή, δεν αντιδρά καθόλου, ενώ ο Αρχιλοχίας φεύγει καταχειροκροτούμενος από το κομματικό του ακροατήριο.
Είναι βέβαιο ότι ο ΥΕΘΑ θα κληθεί να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα που προκύπτουν, καθώς είναι σαφές ότι ο κομματισμός στις Ένοπλες Δυνάμεις, ξεκινά από το δικό του γραφείο.

Για την ιστορία, ο Αρχιλοχίας είναι ο Θεόδωρος Σκινδρής, ο οποίος δηλώνει και υποψήφιος δήμαρχος Διδυμοτείχου. Να υποθέσουμε ότι οι ΑΝΕΛ θα αναλάβουν την προεκλογική του εκστρατεία στα στρατόπεδα;
ΑρχολοχίαςΑρχολοχίαςΑρχολοχίας

 ARMYVOICE