25.9.18

Η ζωάρα των υπουργών στη «μεταμνημονιακή» ΔΕΘ με τις deluxe σουίτες των €1.720

Την ώρα που ο Ελληνικός λαός πεινάει!!! 
Ποιος σας κάλεσε; Γιατί μας κουβαλιέστε κάθε χρόνο; Αν θέλετε να έρχεστε στην ΔΕΘ να έρχεστε με δικά σας έξοδα.Δεν θα πληρώνουμε εμείς την καλοπέρασή σας.Να μην ξαναπατήσετε εδώ με δικά μας έξοδα.
Για να μην αναφέρουμε και τα εκατομμύρια που κόστισαν οι αστυνομικοί που κουβαλήσατε από όλη την Ελλάδα για να σας προστατεύσουν από την..."αγάπη" του λαού.
ΑΙΣΧΟΣ!
  Juan/Efenpress


Από τη βεράντα μιας deluxe σουίτας των 430 ευρώ τη βραδιά στο «Μακεδονία Παλλάς» το μέλλον της πατρίδας φαντάζει πάντα πιο ευοίωνο. Το διαπίστωσαν πρόσφατα, για άλλη μία φορά και από πρώτο χέρι, ανώτατα στελέχη της κυβέρνησης κατά τη διαμονή τους στη Θεσσαλονίκη, χάριν της πρώτης μεταμνημονιακής ΔΕΘ. 


Tο διάστημα 7-9 Σεπτεμβρίου αποδείχθηκε ότι η πολυτέλεια (ακόμη κι αν χρηματοδοτείται από τον οβολό των φορολογουμένων) δεν είναι ταμπού και ότι οι κυβερνητικοί λειτουργοί έχουν κάνει άλματα προόδου στις συνήθειές τους. Εχουν αποβάλει κάθε κόμπλεξ για τον επάρατο «αστικό» τρυφηλό βίο, ενώ φυσικά παραμένουν πακτωμένοι και ακλόνητοι στις συνειδησιακές αρχές της αριστερής ιδεολογίας τους. Οπότε θα ήταν τουλάχιστον υποκριτικό και άτοπο να ψέξει κανείς τα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. που παραχωρούν στον εαυτό τους κάποιες επιπλέον ανέσεις. Ιδιαίτερα όταν η περίσταση είναι κοσμοϊστορικής σημασίας, όπως η πρώτη μεταμνημονιακή Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης. 


Για τη συνέχεια ProtoThema