10.9.18

Έπνιξαν ηλικιωμένους και μικρά παιδιά στα δακρυγόνα

Ανασκόπηση από όσα ζήσαμε στα χθεσινά επεισόδια:

Έχοντας αναπνεύσει ΔΕΚΑΔΕΣ φορές τα χημικά τους,

Έχοντας δει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ηλικιωμένους και Ελλήνων να προσάγονται, 

να "ψεκάζονται" ανελέητα, ή να πέφτουν λιπόθυμοι στο έδαφος,

Έχοντας δει ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ την Ελ.Ασ. να πετάει χημικά (ασφυξιογόνα) μέσα, ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ στο πλήθος, με αποτέλεσμα όπου και να πήγαιναν να αναγκάζονταν να τα εισπνεύσουν
Έχοντας πληροφορηθεί για αρκετά μέλη Ορθοδόξων αδελφοτήτων της Θεσσαλονίκης να τους κάνουν συστηματικά όλες τις τελευταίες ημέρες προσαγωγές ή ελέγχους ακόμη και στα αυτοκίνητα  τους ή βγαίνοντας από τα σπίτια τους επειδή κουβαλούσαν ή τοποθετούσαν αφίσες με το κάλεσμα του συλλαλητηρίου,Έχοντας δει την εικόνα της Παναγίας μας (την οποία κουβαλούσε ευλαβής αγιορείτης μοναχός που διέκοψε την μνημόνευση του οικουμενιστή Βαρθολομαίου), ΤΡΥΠΗΜΕΝΗ (πιθανώς από γλοπ ή εκτοξευμένο χημικό) την φωτογραφία αυτή, με την εικόνα τρυπημένη,
είδαμε στην ανακοίνωση του Ιερού Λόχου 2012,
που ακολουθεί στη συνέχεια της ανάρτησής μας


φωτο ο Παιδαγωγός:
 την ώρα που ο μοναχός προσπαθεί να ρίξει malox στο πρόσωπό του, νέος σπεύδει να προσκυνήσει την εικόνα

Έχοντας νοιώσει οι ίδιοι μας ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ότι θα πεθαίναμε από την ασφυξία που μας προκαλούσαν τα ΧΙΛΙΑΔΕΣ χημικά που ανεξέλεγκτα πετούσαν οι "άντρες" των ΜΑΤ 
(3 ώρες μετά, περνώντας από την οδό Αγ.Δημητρίου, από την επάνω μεριά του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, μύριζε έντονα και αισθανόσουν την κάψα στα μάτια, όλο το κέντρο της πόλης πνίγηκε στα χημικά),

Έχοντας δει να πετάνε χημικά ακόμη και δίπλα στα ασθενοφόρα που ερχόταν να πάρουν τους ΔΕΚΑΔΕΣ τραυματίες,

Βίντεο 1ο:

Έχοντας βιώσει την επιχείρηση "σκούπα" που εκατοντάδες άντρες των ΜΑΤ έπνιγαν τον κόσμο στα δακρυγόνα και στα χημικά για να "καθαρίσουν" το Μακεδονία Παλάς για να επιστρέψει ο δικτάτορας πίσω στο ξενοδοχείο (χωρίς κανένα λόγο ανάγκασαν όλους τους εκατοντάδες χιλιάδες συγκεντρωμένους να φύγουν σχεδόν τρέχοντας προς τα δυτικά


Βίντεο 2ο:


Έχοντας δει ασφαλίτες, να παριστάνουν αρχικά τάχα τους Έλληνες διαδηλωτές και μετά να καταφεύγουν πίσω από τα ΜΑΤ δείτε το βίντεο μας:

Βίντεομ 3ο:Έχοντας δει ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΝΑΧΟΥΣ με το ράσο στην πρώτη γραμμή (ανάμεσά τους ο π.Κλεομένης, ο π.Μωυσής, ο π.Παΐσιος αγιορείτης), 
αλλά και άλλους γεροντότερους ή νεότερους (όπως πχ π.Θεόδωρο και π.Σεραφείμ Ζήση) αλλά και έχοντας διαπιστώσει την προκλητική ΑΠΟΥΣΙΑ κια την ένοχη σιωπή ΚΑΙ των 100 δεσποτάδων της θεσμικά αποκαλούμενης "Εκκλησίας",Βίντεο 4ο:


Έχοντας δει εκατοντάδες ή χιλιάδες παλικάρια ΑΟΠΛΑ κατ ουσίαν, να ορμάνε στους πάνοπλους αστυνομικούς, να τρώνε χημικά, να τρέχουν, και να επανέρχονται αμέσως μόλις συνέλθουν για να ξαναπολεμίσουν

έχοντας ακούσει ΜΑΖΙΚΑ το πλήθος να φωνάζει ρυθμικά προς τους προδότες : "ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΠΡΟΔΟΤΕΣ" ή "ΚΡΕΜΑΛΑ - ΚΡΕΜΑΛΑ"


ξεκαθαρίζουμε

όταν πέσει η κομμουνιστική δικταστορία

όλοι εσείς οι ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ,

 θα ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΟ για ΚΑΘΕ ΣΑΣ πράξη

η φωτογραφία του ΜΑΤατζή  από εδώ μαζί με σχετική επώνυμη καταγγελλίαΕίναι Κυριακή πρωί της 9 Σεπτεμβρίου και πραγματικά δεν είμαστε σίγουροι εάν μπορούμε να γράψουμε στο ιστολόγιο μας από τον ισχυρό πονοκέφαλο και την μαστούρα που μας έχει δημιουργηθεί από τους τόνους χημικών που μας ψέκασε η πραιτωριανή φρουρά του Αλέξη,εχθές στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας.


Είναι όμως ανάγκη η αλήθεια να προβάλλεται για να συνειδητοποιούν ΌΛΟΙ όσοι δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα,ότι ο Ελληνισμός βρίσκεται σε πόλεμο με το ίδιο του το κράτος.
Είμαστε ο μοναδικός Λαός που παλεύουμε να επιβιώσουμε από το ανθελληνικό καθεστώς που μας έχουν επιβάλλει οι νεοταξίτες που ελέγχουν τον πλανήτη,διά μέσω των οσφυοκαμπτών και αλλοτριομορφοδίαιτων πολιτικών "σωτήρων" μας.


Είναι ανάγκη να καταλάβουν όλοι ότι αν αυτό το νεοταξικό κράτος κάμψει το υγιές Πατριωτικό και Εθνικιστικό αίσθημα των Ελλήνων τότε θα έρθει και ολική υποδούλωση του Ανθρώπου.
Η βία,η πάσης φύσεως τρομοκρατία και τα χημικά του κράτους κατά των Ελλήνων πάντα περισσεύουν.Και περισσεύουν πάντα γιατί η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν φοβάται τους ελεγχόμενους αριστεροαναρχικούς αντιεξουσιαστές αλλά τον έμφυτο Πατριωτισμό και Εθνικισμό των Ελλήνων
Ο Εθνικισμός είναι το μοναδικό αντίδοτο στο νεοταξικό δηλητήριο,που μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις!


Ο Σύλλογος μας από τις αρχές Αυγούστου συγχρονίστηκε με τους υπόλοιπους Πατριωτικούς Συλλόγους και συμμετείχε ενεργά για την πραγματοποίηση αυτού του ιστορικού συλλαλητηρίου.
Αφίσες,τρικάκια και διαρκής προσπάθεια για το καλύτερό δυνατόν αποτέλεσμα ήταν ο στόχος του συλλόγου μαςΣυνολικά πάνω από 1000 αφίσες κόλλησαν φίλοι και μέλη του συλλόγου μας και παραπάνω από 2000 τρικάκια με διάφορα μηνύματα ρίχτηκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.
Την ημέρα του συλλαλητηρίου το μπλοκ του συλλόγου μας έφτασε στον Λευκό Πύργο με πορεία και με συνθήματα για την Μακεδονία μας αλλά και κατά των αριστερών διεθνιστών που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους.
Τις επόμενες ώρες ο σύλλογος μας ακολούθησε την ροή του συλλαλητηρίου υψώνοντας περήφανα το ανάστημα του στην κρατική νεοταξική βία και διατρανώνοντας ότι η Ιστορία της Μακεδονίας δεν θα γίνει βορά στον βωμό της νέας τάξης πραγμάτων!
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό που αποδεικνύει το μένος της κρατικής βίας κατά των άοπλων Ελλήνων.


Και έτσι ξαφνικά,οι πάνοπλοι φέροντες το Εθνόσημο,άρχισαν να σκορπούν τα χημικά στους φέροντες την Ελληνική Σημαία.


Ιερώνυμε προδότη της Ορθοδοξίας βλέπεις πως είναι το τιμημένο ράσο;
Πάντα μπροστάρης στους Εθνικούς Αγώνες!

Ακόμα και την Υπεραγία Θεοτόκο μας έβαλαν σημάδι οι αλήτες!!!!
Αυτό για να αναρωτηθούμε όλοι μας,τελικά ποιοι είναι απέναντι μας;
Ούτε τα Ελληνόπουλα οι προδότες δεν λυπήθηκαν.
Ούτε τους γέρους ούτε κανέναν!!!Για αυτό όλο το συλλαλητήριο φώναζε εν χορώ
"Προδότες-Προδότες"
ένα σύνθημα που γεννήθηκε επί της Κατοχής.

Θα σας/μας κρίνει σίγουρα όλους σας/μας
η Ιστορία.
Άλλους ως προδότες και άλλους ως Εθνικά Αντιστεκόμενους. 


Χιλιάδες χημικά...Ποια η επιβάρυνση της υγείας μας από αυτά;

Η νύχτα πέφτει αλλά ο Ελληνικός Λαός συνεχίζει την άνιση μάχη με το καθεστώς.
Φωτιές από την παραλιακή οδό για να σπάσουν τα χημικά που κατακαίουν τους πνεύμονες και τα μάτια μας!


Σίγουρα τις επόμενες μέρες θα ακουστούν και θα γραφτούν πολλά από τα παπαγαλάκια του συστήματος.Εμείς ένα θα πούμε.
Είμαστε περήφανοι που αντιστεκόμαστε κατά την προδοσία της Πατρίδος μας.
Ζήτω το Έθνος
Ζήτω η Ορθοδοξία μας
Ζήτω η μία και Αδιαίρετος Ελλάς

Η ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η
ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!
Ιερός Λόχος 2012
Πηγή:

Και τώρα διαβάστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το παρακάτω μήνυμα του π.Μωυσή (εκ Πρεβέζης), που μία ακόμη φορά (όπως και στο Πισοδέρι) μπήκε μπροστά στη μάχη:
ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ 
 Μωυσής μοναχός εκ Πρεβέζης

Οι αμαρτίες ενός λαού δεν νικούν την φιλανθρωπία του Θεού, όταν υπάρχουν λίγοι πού Τον ευαρεστουν.
Η υψηλότερα φιλοπατρία, είναι το να μην αμαρτάνουμε ή αφού αυτό είναι αναπόφευκτο, ας μετανοούμε με συναίσθηση της αθλιότητας μας.


Αν νομίζουν κάποιοι ότι μόνο με κάποια ένοπλη εξέγερση ή γενική επανάσταση, θα επέλθει η απελευθέρωση της πατρίδας από τους εβραιόδουλους, στην πράξη θα απογοητευθούν.
Τριάντα και πλέον επαναστάσεις έγιναν επί τουρκοκρατίας στην Ελλάδα, όλες από ρασοφόρους και όλες απέτυχαν, γιατί ο λαός δεν είχε μετανοήσει.


Λέει ο Θεός μέσω του Προφήτη Δαυίδ:«Εάν ο λαός μου με άκουγε, μέσα σε μηδέν χρόνο θα εξαφάνιζα τους εχθρούς του».Πάνω σε μια μάχη με τα όπλα, αν πληγωθείς θανάσιμα, δεύτερη ευκαιρία δεν υπάρχει.Στον προσωπικό αγώνα της μετανοίας που είναι το θεμέλιο της Εθνικής ανεξαρτησίας, αν πληγωθείς εκατό φορές σε μια μέρα, δεν πεθαίνεις.Με μια μόνο νίκη (μετάνοια) επουλώνεις όλα τα τραύματα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψουμε την κάθε μορφής αντίσταση ενάντια στους μισέλληνες κατακτητές.
Και επειδή αυτός ο λαός έχει σκληρυνθεί σφόδρα και δεν αλλάζει τρόπο ζωής, θα τον κάνει ο Θεός μέσα από σκληρές δοκιμασίες και πολύ αίμα να συνέλθει.Ο επιβεβλημένος αγώνας στους δρόμους είναι το 10%, με αυτό το ποσοστό δεν κερδίζεις εκλογές (ελευθερία).Μετάνοια με συναίσθηση, συνάμα με κάθε μέσο αντίστασης.

Η Ελλάδα δεν θα πεθαίνει και ας έχουν ετοιμάσει τα σάβανα της.
Πατρίδα μου γλυκιά, που σε προδώσαν οι πολλοί, πίσω θε να σε πάρουν οι λίγοι και τρανοί.Μη φοβηθείς ραγιά μου ψιλά να τιναχθείς, γιατί ήρωας θα γίνεις για χώμα ηρώων γης.

Τη τελευταία λέξη την έχει ο λαός και όχι ο διαβολοκίνητος Σιωνισμός.Έλα παλικάρι μου, συνέλληνα παιδί μου, μπροστά θα μπω εγώ, δε δειλιά η ψυχή μου.Ξέρω πολύ καλά πως
τρέμουν τον Ρωμιό, σαν μάθει τέλος τέλος πως χάνει του το βιο.Θηρίο θε να γίνει του Έλληνα η ψυχή σαν έρθει εκείνη ή ώρα ωσάν την χθεσινή.
Δεν θα χαθεί η Ελλάδα μας, η μάνα των Αγίων, γιατί στο όνομα της φέρει το όνομα του Θεού μας (ΕΛ) και χώμα ματωμένο.
Μωϋσής μοναχός


Ελληνορθόδοξη  Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"
Αν κάποιος χρειάζεται κάποια από τις φωτογραφίες χωρίς το λογότυπό μας, μπορεί να επικοινωνήσει μέσω εμαιλ.


https://opaidagogos.blogspot.com/2018/09/blog-post_9.html