29.8.18

Ρωσικό Υπ.Άμυνας: Στη Μεσόγειο βρίσκονται πλοία του Στόλου του Βορρά, της Βαλτικής, της Μαύρης Θάλασσας όσο και της Κασπίας ως ασπίδα για τη Συρία


Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αναπτύσσει στη Μεσόγειο την πιο δυνατή αρμάδα από την αρχή της ρωσικής επέμβασης στη Συρία. Περιλαμβάνει 10 πλοία που φέρουν πυραύλους croisière Kalibr, αλλά και 2 υποβρύχια.
 
Σύμφωνα με στρατιωτικούς ειδήμονες ένας ρωσικός στολίσκος ενισχυμένος στάλθηκε στη Μεσόγειο για να υποστηρίξει την επίθεση του συριακού στρατού στο Idlib.



Το ρωσικό Υπ.Άμυνας δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή στη Μεσόγειο βρίσκονται πλοία του Στόλου του Βορρά, της Βαλτικής ,της Μαύρης Θάλασσας όσο και της Κασπίας. Όλοι οι στόλοι πλην αυτού του Ειρηνικού εκπροσωπούνται.


Σε αυτή την αρμάδα συμπεριλαμβάνονται το καταδρομικό  Maréchal Oustinov,το μεγάλο ανθυποβρυχιακό πλοίο Severomorsk, το συνοδευτικό Pytlivy, η φρεγάτα Amiral Grigorovitch, τα  Ναύαρχος Essen και Ναύαρχος Makarov,τα μικρά πλοία με εκτοξευτές πυραύλων  Grad Sviajsk, Veliki Oustioug, Vychni Volotchek και τα υποβρύχια B-268 Veliki Novgorod και B-271 Kolpino. Άλλα πλοία προσεγγίζουν. Στο καταδρομικό Maréchal Oustinov εγκαταστάθηκε ένα δυνατό σύστημα Voulkan,κι 8 πλοία μάχης μεταφέρουν πυραύλους croisière Kalibr.Το μεγάλο cargo πλοίο Ivan Boubnov  του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στάλθηκε στη Μεσόγειο για τον ανεφοδιασμό αυτού του μεγάλου γκρουπ πλοίων.sputnik
Η διάταξη των ρωσικών πλοίων στην Αν. Μεσόγειο.

www.dimpenews.com