5.5.18

Πόσο κόστισε η επίσκεψη στη Λέσβο;


Σκέφτηκε κανείς, πόσο κόστισε στον Ελληνικό λαό- και μάλιστα αυτή τη περίοδο, που του παίρνουν το σπίτι για ...500 ευρώ, η επίσκεψη του κ. Τσίπρα στη Μυτιλήνη;

  Αν υπολογίσουμε τα έξοδα μετακινήσεως, τις αμοιβές για εκτός έδρας των αστυνομικών των δεκάδων διμοιριών ΜΑΤ, που τον συνόδευσαν για να τον προστατεύσουν από τους...πανηγυρισμούς του πλήθους που ήθελε να τον...αποθεώσει, το κόστος της προσωπικής φρουράς του, τα έξοδα εστιάσεως και διαμονής καθώς και τα έξοδα κινήσεως του ιδίου και της πολυπληθούς συνοδείας του, φθάνουμε σε αστρονομικά ( πάλι για την εποχή) ποσά!

Αλέξης Τσίπρας (Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)


  Βέβαια τώρα πάμε καλά- λέει- και θα βγούμε στις αγορές (δηλαδή, θα μπορούμε να...ξαναδανειστούμε χρήματα για να επιβιώσουμε!!!)
Χαράς Ευαγγέλια!!!

Λίγη...Τσίπα δεν θα έβλαπτε . Την αχαρακτήριστη επίσκεψη του "Γιωργάκη " στο Καστελόριζο (από όπου μας  ανακοίνωσε ... θριαμβευτικά την είσοδό μας στα μνημόνια) φαίνεται ότι μιμείται και ο κ. Τσίπρας, περιοδεύων στα νησιά για ομιλίες κ.λ.π. που μπορούσε να τις κάνει από το γραφείο του, χωρίς να μπει και στο κόπο να μεταφέρει ακροατήριο από την Αθήνα στη Μυτιλήνη για να γεμίσει καμιά εκατοστή καθίσματα.


Οι Δονκιχωτισμοί της οικονομικής πολιτικής, ωστόσο δεν περιελάμβαναν μείωση του ΦΠΑ , που μαζί με τα μεταφορικά, εκτοξεύουν τις τιμές των αγαθών στα ύψη με παράπλευρες απώλειες στον τουρισμό των νησιών.
Όσο για τους ξενόφερτους μουσουλμάνους, ισλαμιστές κ.λ.π. ούτε κουβέντα! 
Το πολύ - πολύ να τους εγγράψουμε και στους εκλογικούς καταλόγους...

Αβραάμ Αλεξανδρής/efenpress