21.2.18

Ο Τουρκικός Στρατός κάνει έρανο για την επιχείρηση στο Αφρίν!



Έρανος : "Tο ...χασίσι του Στρατιώτη"-Juan



Πανηγύρια και έρανο για την ενίσχυση των Τούρκων στρατιωτών που συμμετέχουν στην επιχείρηση "κλάδος ελαίας" διοργανώνει το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο σε όλη την Τουρκία!

Η κυβέρνηση της Άγκυρας εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι το 90% της κοινής γνώμης διάκειται θετικά στην επιχείρηση "κλάδος ελαίας" βρήκε τρόπο να χρηματοδοτήσει ένα μέρος της, από τον οβολό των πολιτών, οι οποίοι πρόθυμοι τρέχουν στα κελεύσματα του τουρκικού στρατού και διοργανώνουν Bazaar υπέρ των στρατιωτών που πολεμούν τους Κούρδους στο Αφρίν.





Εντοπίσαμε το θέμα από το αντίστοιχο παζάρι που διοργανώθηκε στην Ανδριανούπολη, μια ανάσα από τα ελληνικά σύνορα και το οποίο φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εξαιρετικά ενημερωμένη ιστοσελίδα του Έβρου "Νέα της Θράκης". Δείτε τι γράφει, καθώς και τις φωτογραφίες από το bazaar στην Ανδριανούπολη κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Τα παζάρια αυτά στα οποία πωλούνται τοπικά προϊόντα, διεξάγονται σε όλη την Τουρκία κι αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν,  σε αυτά πρώτοι και καλύτεροι σπεύδουν οι Τούρκοι πολιτικοί.




armyvoice.gr