8.2.18

Μετά την επίσκεψη στον Πάπα τελειώνει ο έρωτας Ερντογάν – Πούτιν και έρχεται Ρωσική φωτιά στο ΑΙΓΑΙΟ και την Τουρκία

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Θα τα δούμε όλα και θα φρίξουμε.
Οι γεωπολιτικές αντιπαροχές στο ΑΙΓΑΙΟ και στα Βαλκάνια στην ημερησία διάταξη.
Πριν την επίσκεψη του Σουλτάνου στο Βατικανό προετοιμάστηκε το έδαφος δηλ. ζεστάθηκε.
« Το ΝΑΤΟ θεωρεί την επιχείρηση της Τουρκίας στη Συρία αυτοάμυνα» 


Το ΝΑΤΟ θεωρεί ότι η επιχείρηση της Τουρκίας ενάντια στους Κούρδους της Συρίας είναι αυτοάμυνα και απάντηση στις τρομοκρατικές απειλές. Το ΝΑΤΟ επισημαίνει, επίσης, την ανάγκη  της αναλογικότητας στις ενέργειες της Τουρκίας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Tass που επικαλείται πηγή προσκείμενη στο κεντρικό γραφείο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, η Συμμαχία βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Άγκυρα.

«Η Τουρκία βρίσκεται σε μια εκρηκτική περιοχή και υποφέρει πολύ από την τρομοκρατία. Όλες οι χώρες έχουν το δικαίωμα της αυτοάμυνας, αλλά είναι πολύ σημαντικό να γίνει αυτό με αναλογικό και ισορροπημένο τρόπο», ανέφερε.

(Στοιχεία tass.ru)

The Hellenic Information Team Ιανουάριος 22, 2018. 22:13

« Ερντογάν: Θέλουμε πλήρη ένταξη στην ΕΕ»

« Ο Tούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μια ημέρα πριν από την επίσκεψή του στην Ιταλία, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην εφημερίδα του Τορίνο La Stampa.

Ο Τούρκος πρόεδρος καθιστά σαφές ότι «η χώρα του επιθυμεί να γίνει πλήρες μέλος της Ένωσης» http://www.euro2day.gr/ 4 Φεβρουαρίου 2018

ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΓΕΝΕΤΟ

« Ο Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό στην πρώτη επίσκεψη Τούρκου προέδρου από το 1959.» http://www.iefimerida.gr/ 5 Φεβρουαρίου 2018

ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΙΜΗΣ

« Στο τέλος της συνομιλίας τους, ο Φραγκίσκος δώρισε στον Ερντογάν μετάλλιο με «τον ’Αγγελο της ειρήνης». «Είναι το σύμβολο ενός κόσμου που βασίζεται στην ειρήνη και στην δικαιοσύνη. Είναι ο άγγελος της ειρήνης που στραγγαλίζει τον δαίμονα του πολέμου», είπε χαρακτηριστικά ο ποντίφικας.» http://www.huffingtonpost.gr/

ΤΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΡΑΓΕ οι παρακάτω λόγοι του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ που ειπώθηκαν πριν δεκαετίες;

Το πιο κάτω είναι απόσπασμα κειμένου από το 10ο κεφάλαιο του σχετικά πρόσφατου (2001) εκδοθέντος βιβλίου για τον Γέροντα Παίσιο : «Λόγοι χάριτος και Σοφίας» από τον Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη.


« Όσο για την κατάσταση στην πρώην Γιουγκοσλαβία, αυτή είναι προϊόν του Βατικανού. Είναι οι «ευλογίες » του Πάπα, του «μεγάλου χριστιανού».

Τα νοήματα όλων αυτών συλλαμβάνει ο διεθνής σιωνισμός, το διεθνές χρηματιστήριο που ονομάζεται Αμερική. Αμερική δεν υπάρχει.

Οι σιωνιστές είναι η Αμερική. Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά, το προωθούν στο Βατικανό,

αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια

και στην συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει.

Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν σήμερα τα σατανικά σχέδια……

Οι ελπίδες μας είναι μόνο στον Θεό.

Κι εσείς να ζείτε χριστιανικά, γιατί σας λέω υπεύθυνα – και θα το δείτε – ότι δεν έχουμε μέρες. Αυτό που ανάβει τώρα στα Βαλκάνια θα συνεχιστεί.

Αυτό θα είναι η αφετηρία μέσω της οποίας ο Θεός, με το δικό Του τρόπο, θα ελευθερώσει τους χριστιανούς και θα τους υψώσει πάλι στην γραμμή τους. Και θα επανέλθει το Βυζάντιο. Και ξέρετε γιατί; Διότι οι Ευρωπαίοι λαοί θα ξαναενωθούν. Ποιος θα τους καθοδηγεί; Δεν κρατάει κανείς. Μόνο εμείς κρατάμε την Ορθόδοξη πίστη.» epanastasilae.blogspot.gr

Άραγε τι σχέδια παρέλαβε ο Ερντογάν που μάλιστα επιθυμεί να είναι ο ηγέτης του Ισλάμ από τον Πάπα;

Μετά την επίσκεψη στον Πάπα έρχεται Σουλτανική κυβίστηση προς Δυσμάς και Ρωσικά αντίποινα στο ΑΙΓΑΙΟ και την Τουρκία;

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας