11.1.18

Δ. Κουφοντίνας: Ξαναέκανε αίτηση για χορήγηση άδειας


JUAN: Τό κόλπο. Επιστρέφουμε από την άδεια τη πρώτη φορά, ίσως και τη δεύτερη και μόλις χαλαρώσει η φύλαξη, "μην είδατε τον Παναή"!
___________________________
Μόλις δυο μήνες από την χορήγηση της πρώτης άδειας η οποία είχε ξεσηκώσει «κύμα» αντιδράσεων, ο ισοβίτης της «17Ν» Δημήτρης Κουφοντίνας κατέθεσε εκ νέου αίτημα για τη χορήγηση άδειας από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας κάνοντας χρήση του δικαιώματος που του παρέχει ο νόμος ζητεί εκ νέου νέα ολιγοήμερη άδεια από τις φυλακές. Δεν αποκλείεται δε προς υποστήριξη του αιτήματος του να κληθεί ξανά σε ακρόαση από το συμβούλιο των φυλακών.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας που έχει καταδικαστεί σε σε 11 φορές ισόβια για συμμετοχή στη «17Ν», κατά την υποβολή του πρώτου αιτήματος του για χορήγηση άδειας τον περασμένο Νοέμβριο είχε επικαλεστεί την επιθυμία του να επανασυνδεθεί με την οικογένεια του και να ξαναστήσει τη μελισσουργική μονάδα του. Τότε, το συμβούλιο των φυλακών με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, είχε κάνει δεκτό το αίτημά του, με αποτέλεσμα ο «Λουκάς» της «17Ν» να βρεθεί για πρώτη φορά για 48 ώρες εκτός των φυλακών.
Τότε, του είχαν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης δυο φορές την ημέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διέμενε. Είχαν ωστόσο προηγηθεί πολλαπλές απορριπτικές αποφάσεις επί άλλων προηγούμενων αιτημάτων του από το συμβούλιο των φυλακών.
pronews