30.1.18

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ε.Αποστολάκης σε άλμα και επιχειρησιακή κατάδυση! (βίντεο)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο  Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, έχει πραγματοποιήσει τόσο άλματα όσο και καταδύσεις. Το γεγονός όμως ότι ακόμη και στα 61 του χρόνια εξακολουθεί να το κάνει με την ίδια ευκολία όπως και πριν δείχνει ότι αφενός παραμένει μάχιμος και αφετέρου δρα ως παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα στελέχη των ειδικών δυνάμεων.

Πηγαίνοντας κόντρα στα συνηθισμένα σύμφωνα με τα οποία τα υψηλόβαθμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων παρίστανται ως απλοί παρατηρητές στις ασκήσεις, ο Ναύαρχος Αποστολάκης παίρνει μέρος σε αυτές και μάλιστα δεν δείχνει να τον απασχολεί ο βαθμός δυσκολίας τους. 
Ετσι, σήμερα, ο προερχόμενος από τις Ειδικές Δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα από την ΜΥΚ ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων, στη Νέα Πέραμο, στο πλαίσιο παρακολούθησης δραστηριοτήτων επιχειρησιακής εκπαίδευσης των Μονάδων.
Ακολούθως, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συμμετείχε σε προγραμματισμένα άλματα στατικού ιμάντα από ελικόπτερο Σινούκ στην θαλάσσια περιοχή Νέας Περάμου και νήσου Φλεβών, καθώς και σε επιχειρησιακή κατάδυση.
Στην παραπάνω επιχειρησιακή εκπαίδευση συμμετείχε ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Διοικητής Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων ΓΕΕΘΑ, Ταξίαρχος Νικόλαος Φλάρης, καθώς και οι Διοικητές και προσωπικό της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών, της Ζ’ Μοίρας Αμφιβίων Καταδρομών, του Ειδικού Τμήματος Αλεξιπτωτιστών και της 31ης Μοίρας Επιχειρήσεων Έρευνας Διάσωσης.

pronews