21.9.17

Αποκαλύψεις για Κιμ Γιονγκ Ουν: Κάνει όργια με έφηβες ερωτικές σκλάβες και τον ταΐζουν χαβιάρι

Βλαμμένο, αλλά επικίνδυνο...( Juan)

Σε αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του Κιμ Γιονγκ Ουν προχώρησε μια 26χρονη αποστάτρια με την μαρτυρία της στην Mirror. Η νεαρή κοπέλα έχει φύγει πλέον από τη Βόρεια Κορέα και ζει πλέον μακριά από το βίαιο καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ.

Η 26χρονη Χι Γέον Λιμ, ρισκάροντας τη ζωή της (δεδομένου ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει διατάξει την εκτέλεση ουκ ολίγων εχθρών του, ακόμα και εκτός των συνόρων της χώρας του) αποκάλυψε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την προηγούμενη ζωή της.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, παρά το συντηρητικό προφίλ που θέλει να περάσει ο Βορειοκορεάτης δικτάτορας στη πραγματικότητα ο ίδιος ζει σαν αυτοκράτορας, κάνοντας όργια με έφηβες ερωτικές σκλάβες που τον ταΐζουν χαβιάρι, ενώ ο λαός του λιμοκτονεί.
Την ίδια ώρα, οι εκτελέσεις των αντιφρονούντων στο εσωτερικό της χώρας του γίνονται ολοένα και πιο απάνθρωπες: Χιλιάδες άτομα αναγκάζονται να παρακολουθούν ενώ «προδότες» του καθεστώτος γίνονται κομμάτια από αντιαεροπορικά πυρά και τα υπολείμματα των σορών τους ισοπεδώνονται από τανκ.
Η Χι Γέον Λιμ, κόρη ενός ανώτατου αξιωματούχου που άνηκε στον στενό κύκλο του Κιμ, αυτομόλησε μαζί με την μητέρα και τον αδερφό της από την Βόρεια Κορέα πριν από δύο χρόνια, όταν πέθανε ο πατέρας της και σήμερα ζει στη Σεούλ.
Παρόλο που είχε μια σχετικά προνομιούχα ζωή, λόγω της υψηλής θέσης του πατέρα της στην κυβέρνηση, η νεαρή κοπέλα γνώρισε από μικρή την φρικαλεότητα του καθεστώτος της Πιονγκγιάνγκ.
Όπως εξηγεί στην εφημερίδα, όταν πήγαινε ακόμα σχολείο είχε γίνει μάρτυρας της φρικιαστικής εκτέλεσης 11 Βορειοκορεατών μουσικών που είχαν κατηγορηθεί ότι έφτιαξαν ένα πορνογραφικό βίντεο.
«Μας ζητήθηκε να βγούμε από τις τάξεις μας από άνδρες της ασφάλειας που μας μετέφεραν στην Στρατιωτική Ακαδημία στην Πιονγκγιάνγκ.
»Εκεί υπάρχει κάποιου είδους στάδιο, στο οποίο είχαν δέσει τους μουσικούς με κουκούλες στα κεφάλια τους.
»Πρέπει να τους είχαν φιμώσει γιατί δεν ακουγόταν κανέναν ήχος. Αυτό που είδα εκείνη την ημέρα μου προκάλεσε εφιάλτες.
»10.000 άτομα εξαναγκάσθηκαν να παρακολουθήσουν την εκτέλεση των κρατουμένων με αντιαεροπορικά πυρά.
»Οι άνδρες κυριολεκτικά εξαφανίζονταν όταν τους χτυπούσαν οι σφαίρες.
»Τα σώματά τους διαλύονταν σε κομματάκια που πετάγονταν παντού. Στη συνέχεια, ένα τανκ πέρασε από τα υπολείμματα των σορών τους κάνοντας ένα με το χώμα», αναφέρει η 26χρονη σήμερα κοπέλα.
Όπως αναφέρει η κοπέλα, όταν ακόμη πήγαινε σχολείο είχε δει πολλές συμμαθήτριές της (συνήθως τις πιο όμορφες) να εξαναγκάζονται να δουλέψουν στο σπίτι του Κιμ ως υπηρέτριες, στην ουσία όμως εκτελώντας χρέη ερωτικής σκλάβας.

«Χαριτωμένες και καλοσχηματισμένα πόδια»

«Αξιωματούχοι έρχονταν στο σχολείο μας και διάλεγαν έφηβα κορίτσια για να δουλέψουν σε κάποιο από τα εκατοντάδες σπίτια του.
»Πρόσεχαν πάντα οι κοπέλες να είναι χαριτωμένες και να έχουν καλοσχηματισμένα πόδα.
Τις μάθαιναν να του σερβίρουν χαβιάρι και άλλες πανάκριβες λιχουδιές, να του κάνουν μασάζ και να εκπληρώνουν τις σεξουαλικές του ανάγκες.
»Εξαναγκάζονταν να πλαγιάσουν μαζί του και εάν έκαναν το λάθος να φέρουν αντίρρηση εξαφανίζονταν», εξηγεί η 26χρονη.
tribune