14.8.17

Βίντεο: Τουρκικές Μ/Κ Ταξιαρχίες μπαίνουν στο συριακό Κουρδιστάν - Οι προρρήσεις για την ίδρυση κουρδικού κράτους


Oι Τούρκοι συγκεντρώνουν τεράστιες δυνάμεις στην τουρκική επαρχία Χατάι που κατοικείται κατά 80% από Κούρδους, αναφέρουν πληροφορίες του ελληνικού ΓΕΕΘΑ των τελευταίων ωρών, ενώ και οι τουρκικές δυνάμεις που έχουν εισβάλλει στην συριακή πόλη Αφρίν, που κατοικείται από Κούρδους, παίρνουν επιθετική διάταξη

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση "συμμαχίας" της Αγκυρας με την Δαμασκό προκειμένου να αποφευχθεί η δημιουργία κουρδικού κράτους και της παύσης ενίσχυσης από την Τουρκία των ισλαμιστικών ανταρτικών ομάδων και ελάχιστες ημέρες μετά την συνάντηση  υψηλόβαθμων αξιωματούχων του Πενταγώνου και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με Κούρδους του PYD/YPG στην Ράκα, που αποκάλυψε το pronews.gr η Αγκυρα "δείχνει τα δόντια της:".
Τρεις μηχανοκίνητες Ταξιαρχίες (μία μεταφέρθηκε από την 1η Στρατιά) παίρνει θέση μάχης στα συροτουρκικά σύνορα: Στις 25 Σεπτέμβρη, οι Κούρδοι του βορείου Ιράκ, θα προσέλθουν στις κάλπες για να αποφασίσουν την ίδρυση του πρώτου Κουρδικού Κράτους στην μακραίωνη ιστορία των Κούρδων ή αλλιώς Καρδούχων του Ξενοφώντος και οι ΗΠΑ υπόσχονται δεύτερο κουρδικό κράτος στο συριακό YPG!
Οι Αμρικανοί έχουν βεβαιωθεί για την μαχητική ικανότητα των Κούρδων Πεσμέργκα, που χωρίς την αρωγή τους, θα ήταν αδύνατον για τον ιρακινό Στρατό να πετύχει την συντριβή του ISIS στην Μοσούλη και θεωρούν ότι μπορούν με την αμερικανική βοήθεια να αντισταθούν σε Συρία και Τουρκία.
Ολα δείχνουν ότι βρισκόμαστε προ της ίδρυσης κουρδικού κράτους υπό την κάλυψη των ΗΠΑ και του Ισραήλ. Μια εξέλιξη που οι Αγιοι και οι Γέροντες της Ορθοδοξίας το είχαν προειπεί:
Ο Κύπριος Δ.Λάμαρης συνάντησε τον Αγιο Παΐσιο, το 1990 και μιλώντας για την Κύπρο τον ρώτησε για τις εξελίξεις και χαμογελώντας τον καθησύχασε και του είπε : "Θα έρθει η ώρα που θα λυθεί το θέμα της Κύπρου. Θα περάσει δυσκολίες, αλλά θα λυθεί και θα είναι ορθόδοξη και ελληνική".
(...) Κατόπιν τον ρώτησε για την συνεχή αδιαλλαξία και τις προκλήσεις των Τούρκων: " Μ' έπιασε από τον ώμο και με πολλή σοβαρότητα μου απάντησε: «Μην ανησυχείς παιδί μου, εγώ ετοιμάζομαι να κοιμηθώ και δεν θα είμαι εδώ, αλλά θα βλέπω από επάνω, διότι εδώ είμαστε όλοι προσωρινά.
Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους.
Το κουρδικό έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή η γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών.
Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας.
Πολύ σύντομα, οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στην γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω. (σ.σ.: Ο Αγιος αναφερόταν στους Έλληνες κρυπτοχριστιανούς της Τουρκίας). Θα τα δεις, παιδί μου. Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί. Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός».
(Μαρτυρίες Προσκυνητών του Ν.Ζουρνατζόγλου)
Κι έτερος μάρτυρας αναφέρεται στην πρόρρηση του Αγίου Παϊσίου για την ίδρυση κουρδικού κράτους:
"Το Μάρτιο του 1994 συνάντησα το Γέροντα Παΐσιο στο Μοναστήρι της Σουρωτής. Συγκινήθηκα, όταν μου έπιασε το χέρι, και παρά την κρισιμότητα της καταστάσεώς του, μού είπε τα ακόλουθα : «Εσύ δεν πρέπει να στενοχωριέσαι και να φοβάσαι την Τουρκία. Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι. Στη Βοσνία θα γίνει μουσουλμανικό κράτος (εκείνη την εποχή δεν υπήρχε τέτοιο κράτος), αλλά το γεγονός αυτό θα στραφεί εναντίον τους, διότικατά αντιστοιχίαν αυτού θα δημιουργηθεί αργότερα και κουρδικό κράτος μέσα στην καρδιά της». Ο Γέροντας τότε επειδή με είδε προβληματισμένο ακούγοντας αυτά, μου είπε πάλι : «Όπως ξέρεις, εγώ δε διαβάζω εφημερίδες, αλλά αυτά τα μαθαίνω από αλλού ...»".
(Σελ.404) (Μαρτυρίες Προσκυνητών του Νικ.Ζουρνατζόγλου).



pronews