30.7.17

Μια πολιτική σκευωρία και η υποκρισία των νεομπολσεβίκων

- Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

 Την περασμένη εβδομάδα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ειδικότερα το όνομα μου ευρέθη στο επίκεντρο της επικαιρότητος με αφορμή μία δικαστική απόφαση και ένα δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, κατηγορώντας την δικαστική εξουσία για την απόφασή της να μη αφήσει ελεύθερη μία συντρόφισσά τους, το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε μια ανακοίνωση με τίτλο: “Την ίδια ώρα που βγαίνουν οι Μιχαλολιάκοι, οι Ηριάννες μένουν στη φυλακή”.

Είναι θλιβερό ότι από τον χώρο πέραν της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με εξαίρεση έναν δικηγόρο και έναν δημοσιογράφο, ουδείς έλαβε θέση στους υποκριτικούς αυτούς και θρασύτατους ισχυρισμούς των νεομπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ!

ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ

Γνωρίζουν όλοι πάρα πολύ καλά ότι οι δύο υποθέσεις, τις οποίες σκόπιμα και με περισσή υποκρισία συσχετίζει το “Τμήμα των δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ”, το οποίο αποδεδειγμένα συνομιλεί με καταδικασμένους αριστερούς τρομοκράτες, δεν έχουν μεταξύ τους την οποιαδήποτε σχέση! Η μεν “συντρόφισσά τους” έχει πρωτόδικα καταδικαστεί σε ποινή 13 ετών και παρ’ όλα αυτά της αναγνωρίζουν, και επί του προκειμένου δεν υπάρχει αντίρρηση, το τεκμήριο της αθωότητος. Για εμένα όμως, ο οποίος δεν έχω καταδικαστεί, ούτε καν πρωτόδικα, αυτό το τεκμήριο δεν το αναγνωρίζουν… Αυτός είναι ο περί δικαιοσύνης λόγος των νεομπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ, υποκριτικός και σίγουρα επιλεκτικός.

Επί πλέον, για όσους δεν το γνωρίζουν, συνελήφθην στις 27 Σεπτεμβρίου του 2013 και αποφυλακίστηκα στις 20 Μαρτίου του 2015 λόγω του προβλεπόμενου ανωτάτου ορίου προφυλακίσεως από το Σύνταγμα, δηλαδή του 18μήνου. Όλες οι αιτήσεις αποφυλακίσεως που είχα κάνει στην διάρκεια αυτών των 18 μηνών, παρ’ όλο το γεγονός ότι ήμουν όχι απλά βουλευτής, αλλά επικεφαλής κοινοβουλευτικού κόμματος απερρίφθησαν. Όμως, η “φυλάκισή” μου δεν σταμάτησε στις 20 Μαρτίου του 2015, αφού μέσα στους περιοριστικούς όρους της κατ’ ευφημισμόν αποφυλακίσεώς μου ήταν και ο περιορισμός μου κατ’ οίκον μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου του 2016! Μέτρο το οποίο δεν είχε εφαρμοστεί ΠΟΤΕ μέχρι τότε σε κανέναν εγκληματία, ούτε σε έμπορο ναρκωτικών, ούτε σε ληστή.

Και μετά ταύτα βγαίνουν με θράσος τα ορφανά του Στάλιν, του Μάο και του Τρότσκι και λένε ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι… ευεργετηθήκαμε(!), ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι υπήρξαμε και παραμένουμε θύματα μιας πολιτικής σκευωρίας, την οποία γνωρίζουν πολύ καλά, αλλά από εμπάθεια και μίσος κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτε.

ΑΙΤΗΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΑΜΑΡΑ

Γνωστή η υπόθεση με το ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ακούγεται ο Αντώνης Σαμαράς να ζητά την προφυλάκιση βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η υπόθεση ήλθε στη Βουλή και ζητήσαμε επισήμως από όλους τους βουλευτές να στηρίξουν το αίτημά μας, να γίνει εξεταστική επιτροπή. Μόνον ένας βουλευτής και συγκεκριμένα ο κ. Νικολόπουλος απήντησε θετικά στο αίτημά μας.Συγκεκριμένα, ζητούσαμε από τους βουλευτές:

Με το από 06/03/2017 έγγραφό του το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή των Ελλήνων, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών κρίνει ότι συντρέχει περίπτωση να διερευνηθούν οι ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού Σαμαρά για την πράξη της πρόκλησης για την τέλεση πλημμελήματος (άρθρο 186 παρ. 2 ΠΚ) και ειδικότερα για το γεγονός ότι προέτρεψε δικαστικούς λειτουργούς να διαπράξουν το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος (259 ΠΚ).

Επειδή η Βουλή δεν μπορεί να μένει αδρανής μπροστά στα στοιχεία τα οποία της αποστέλλονται από την Δικαιοσύνη. Επειδή το άρθρο 68 του Συντάγματος και τα άρθρα 144 επ. Κανονισμού της Βουλής προβλέπουν την δυνατότητα σύστασης Εξεταστικών Επιτροπών για την εξέταση ειδικών ζητημάτων δημοσίου ενδιαφέροντος.

Επειδή ο αρμόδιος Εισαγγελέας έχει επισήμως αιτηθεί την διερεύνηση της εν λόγω ποινικής υπόθεσης από την Εθνική Αντιπροσωπεία.

Ζητώ να συνυπογράψετε το επισυναπτόμενο αίτημα ώστε να είναι δυνατή η διεξαγωγή συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής και ψηφοφορίας για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση του ειδικού ζητήματος δημόσιου ενδιαφέροντος της παρέμβασης του πρώην πρωθυπουργού Σαμαρά στο έργο της Δικαιοσύνης.

ΚΑΜΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΠΑΡ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Γνωστή και η υπόθεση με το βίντεο Μπαλτάκου, στο οποίο πέραν πάσης αμφιβολίας ο τότε Γενικός Γραμματέας της κυβερνήσεως Σαμαρά απεκάλυπτε την σκευωρία. Το θέμα απασχόλησε την Δικαιοσύνη και εδιώχθη ο συναγωνιστής Κασιδιάρης, ο οποίος και απηλλάγη! Τόσο ο Εισαγγελεύς, όσο και το Συμβούλιο Εφετών ξεκάθαρα τονίζουν ότι δεν έγινε καμία έρευνα, όπως θα έπρεπε να γίνει για το βίντεο Μπαλτάκου. Από την πρόταση του Εισαγγελέως την οποία απεδέχθη το Συμβούλιο Εφετών και τα παρακάτω:

«Είναι εξάλλου γεγονός ότι δεν προέκυψε η αλήθεια ή η αναλήθεια των ισχυρισμών του Παναγιώτη Μπαλτάκου, που περιέχονται στην επίδικη υποκλαπείσα συνομιλία. Και τούτο κυρίως διότι, η διενεργηθείσα ανάκριση, ικανοποιηθείσα προφανώς από την επακολουθήσασα δημόσια διάψευση των πιο πάνω ισχυρισμών από το ίδιο το πρόσωπο που τις προέβαλε, ουδόλως ασχολήθηκε με το ζήτημα αυτό. Κατά τη δική μας άποψη, η τελευταία αυτή ενέργεια του Παναγιώτη Μπαλτάκου, για προφανείς λόγους, ήταν και αυτονόητη και αναμενόμενη και, ως εκ τούτου, εξ αυτής και μόνο δεν δύναται να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα. Ούτε βεβαίως προέκυψε αν το ως άνω ζήτημα ερευνήθηκε στα πλαίσια κάποιας άλλης αυτοτελούς δικαστικής έρευνας…».

“Tο πιο πάνω σημαίνον κυβερνητικό στέλεχος(σημ. ο Π. Μπαλτάκος) πράγματι, μεταξύ άλλων, απεδέχετο και υποστήριζε: α) ότι η σε βάρος των στελεχών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δίωξη ενορχηστρώθηκε και κατευθύνθηκε από τον τότε Πρωθυπουργό, διά των υπουργών Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, με σκοπό την μείωση των εκλογικών ποσοστών αυτής, β) ότι, μετά την μη προφυλάκιση από τον Ανακριτή, ελλείψει επαρκών στοιχείων, του κατηγορουμένου Ηλία Κασιδιάρη (και των συγκατηγορουμένων Μίχου και Παναγιώταρου), που απολογήθηκαν πρώτοι, ο τότε Πρωθυπουργός επέπληξε δριμύτατα τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως γ) ότι, κατόπιν αυτού, οι πιο πάνω υπουργοί με αθέμιτες τηλεφωνικές παρεμβάσεις σε παράγοντες της Δικαιοσύνης ενήργησαν, ώστε οι επόμενοι απολογηθέντες να προφυλακιστούν…"

“Tην εύλογη σύγχυση που δημιούργησε η κατάθεση της πιο πάνω συνομιλίας επέτεινε και η παραδοχή του παρισταμένου στη συνεδρίαση Υπουργού Δικαιοσύνης ότι πράγματι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την τότε Πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου Αθηνών, στο οποίο υπηρετούσαν οι επιληφθέντες Ανακριτές».

Ως γνωστόν, η κυβέρνηση Σαμαρά και οι  υπουργοί που έστησαν την πολιτική σκευωρία εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έπεσαν και την διακυβέρνηση της χώρας ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εξουσιάζει την Πατρίδα μας για 2,5 ολόκληρα χρόνια!

Εάν πραγματικά ενδιαφερότανε για την Δικαιοσύνη, όπως ισχυρίζεται, θα έπρεπε να ασχοληθεί με την υπόθεση. Δεν έκανε όμως τίποτε και ούτε πρόκειται να κάνει γιατί την βολεύει θαυμάσια η λάσπη και η δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γιατί το ίδιο μισούν τον Εθνικισμό και οι φιλελεύθεροι και οι μαρξιστές.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής