30.6.17

Νέο σοκ στο Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα πέρασε ξυστά από οδηγούς λεωφορείων
Δεν έχει τέλος ο τρόμος από τις αδέσποτες σφαίρες στο Μενίδι, σχεδόν ένα μήνα μετά τον άδικο θάνατο του μικρού μαθητή στην περιοχή.
Αυτή τη φορά τη φρίκη έζησαν οδηγοί του ΟΑΣΑ, οι οποίοι είδαν μια αδέσποτη σφαίρα να περνά ξυστά από δίπλα τους.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 18:45 χθες το απόγευμα, όταν οι οδηγοί ετοιμάζονταν για τα δρομολόγια σε Μενίδι και Ζεφύρι. Τότε, όταν άκουσα το θόρυβο από τη σφαίρα και εντόπισαν στο έδαφος τη βολίδα, αποφάσισαν να ενημερώσουν τις Αρχές.

Αμέσως έσπευσε η αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν τη βολίδα και την περισυνέλλεξαν προκειμένου να εξεταστεί στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ.
«Στο σημείο έχουμε πολλά περιστατικά, όχι μόνο με σφαίρες αλλά και με πέτρες, αντικείμενα κα» τόνισε στον ΑΝΤ1 και στο «Καλημέρα Ελλάδα» ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ, Φ. Νικολακόπουλος.
«Ο οδηγός έτρεμε γιατί πέρασε ξυστά δίπλα του. Ξαφνιάστηκε… δεν ήταν η πρώτη φορά» δήλωσε ένα οδηγός που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σημείο. Ο ίδιος λέει ότι οι οδηγοί που καλούνται να πραγματοποιήσουν δρομολόγια σε Μενίδι και Ζεφύρι, ζητούν να αλλάξουν διαδρομή ή αστειευόμενοι ζητούν κράνος…
Ο αντιδήμαρχος Αχαρνών, κ. Τοπαλίδης σημείωσε ότι είναι καθημερινά τα φαινόμενα. «Δεν ξέρουμε πλέον τι να κάνουμε. Περιμένουμε να έχουμε κι άλλο θύμα; Παντού βρίσκουμε σφαίρες. Δεν είμαστε πουθενά ασφαλείς».


ant1news
Να αφαιρέσουν όχι μόνο τα όπλα αλλά και τα κουταλάκια του γλυκού από τους .."Ρομά"
Στο επόμενο θύμα που θα προκύψει, θα μιλάμε πλέον για εξέγερση των κατοίκων (και όχι μόνο...)

Juan