22.5.17

Διαμαρτυρία αστυνομικών επειδή μεταφέρονται με αρματαγωγό του ΠΝ! Έχει χαθεί το μέτρο;

EFENPRESS: Μήπως ήθελαν κρουαζιερόπλοιο ή το προεδρικό αεροσκάφος;
Είναι προφανές ότι το μέτρο έχει χάθει στους συνδικαλιστές της Αστυνομίας. Το γράψαμε και προχθές φρόντισαν να το επιβεβαιώσουν. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών έστειλε επιστολή  προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας με την οποία  διαμαρτύρεται γιατί 200 αστυνομικοί αποφασίστηκε να μεταφερθούν με το Αρματαγωγό ΧΙΟΣ στη Ρόδο λόγω της απεργίας της ΠΝΟ!!!

Διαμαρτύρονται γιατί όπως λένε στην επιστολή τους μεταφέρονται “σε συνθήκες που παραπέμπουν σε μεταφορά στρατιωτών σε καιρό πολέμου, παρά σε μετάβαση αστυνομικών για μέτρα ασφαλείας σε μια διάσκεψη που είναι γνωστή στην Ηγεσία εδώ και καιρό”.
Δηλαδή τα πληρώματα των Αρματαγωγών που περνούν ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους σ΄ αυτά τα πλοία με μισθούς πολύ χειρότερους απ΄ αυτούς των αστυνομικών τι να πουν; Δεν λένε κουβέντα και έφθασαν στο σημείο να “σώσουν” την παρτίδα φιλοξενώντας ακόμη και πρόσφυγες και μετανάστες.
Κύριε Τόσκα, έχετε χάσει μήπως τον έλεγχο; Θυμόμαστε ότι ως ΥΦΕΘΑ με πολύ μεγάλη δυσκολία, με το ζόρι μιλούσατε στους στρατιωτικούς των Ενώσεων. Πως αυτή η αλλαγή με τον “συνδικαλισμό των Σωμάτων Ασφαλείας”;
militaire