15.5.17

ΕΚΤΑΚΤΟ: Χαμός στη Βουλή: Ο Κασιδιάρης απώθησε τον Δένδια (βίντεο) και ο προεδρεύων τα "πήρε στο κρανίο"!!!

O προεδρεύων Μπαλαούρας, σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να ωρύεται  και να καλεί  συνεχώς τη...Φρουρά, το φρούραρχο, να φωνάζει "δεν υπάρχει φρουρά εδω"! Μας έφερε στη μνήμη το αντάρτικο τραγούδι με το...Φρούραρχο της Καστοριάς! Ευχαρίστως ο  Μπαλαούρας, θα ήθελε να δει τον Κασιδιάρη στο...μπαλαούρο!!! Απολαύστε :
Juan
Πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στη Βουλή, όταν ο Χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε στον βουλευτή της ΝΔ Νίκο Δένδια.
Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μιλούσε από τα έδρανα με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να περνά από μπροστά του.
__________________________________________________________________________

 Αφιερωμένο σε όσους νοσταλγούν φρουράρχους ,φρουρές και ...νίκες!
________________________________________________________________________
«Μη περνάς από μπροστά μου δεν βλέπει ότι μιλάω» φέρεται να είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Νίκο Δένδια να σταματά και να του ζητά το λόγο. Η κίνηση αυτή προκάλεσε νέα αντίδραση από τον χρυσαυγίτη βουλευτή που επανέλαβε «όταν μιλάω εγώ, ρε, δεν θα περνάς από μπροστά μου».
Βουλευτές που βρίσκονταν στην αίθουσα κατήγγειλαν ότι ο Η. Κασιδιάρης απώθησε βίαια τον βουλευτή της ΝΔ και οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες τον «έλουσαν» με μπουκάλια με νερό με τουλάχιστον δύο εξ αυτών, τον Ηλίας Λαγό και τον Χρήστο Παππά να κινούνται απειλητικά προς το μέρος του Ν. Δένδια.
Απειλήθηκε σύρραξη με βουλευτές άλλων κομμάτων να αντιδρούν λεκτικά στο επεισόδιο.
Ο προεδρεύων της συνεδρίασης Μάκης Μπαλαούρας να φωνάζει «αποβάλλεται ο κ. Κασιδιάρης. Η φρουρά να βγάλει έξω τον κ. Κασιδιάρη».
Η ένταση συνεχίστηκε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να φωνάζει «μολύνετε το κοινοβούλιο. Κύριε Κασιδιάρη έχετε αποβληθεί. Σας είπα έξω τον Κασιδιάρη, το έχουμε πει 100 φορές. Έχετε αποβληθεί, σας παρακαλώ πολύ να εγκαταλείψετε τα έδρανα».
Προσπαθώντας να επιβάλει την τάξη ο Μ. Μπαλαούρας στη συνέχεια ζήτησε από τους βουλευτές του κόμματός του Τάσο Κουράκη και Νίκο Ξυδάκη να καθίσουν κάτω.
Αν και ακολούθησε πεντάλεπτη διακοπή τα πνεύματα δεν ηρέμησαν με τον Μ. Μπαλαούρα να ζητά συγγνώμη στον Νίκο Δένδια και να ανακοινώνει την υποβολή πρότασης μομφής απέναντι στον χρυσαυγίτη βουλευτή.
 αρχική πηγή :tribune

Σχόλια και...αφιερώσεις Juan