20.3.17

Ανήσυχοι οι οδηγοι ταξί για το μεροκάματο του τρόμου- Επανέρχεται το θέμα με τα αλεξίσφαιρα διαχωριστικά


Νύχτες φόβου βιώνουν το τελευταίο διάστημα οδηγοί ταξί, με τους επαγγελματίες και στην Κρήτη να βγαίνουν πλέον για δουλειά ανήσυχοι μετά τις επιθέσεις που καταγράφηκαν το τελευταίο διάστημα.

Στον απόηχο της δολοφονίας του 52χρονου αυτοκινητιστή στην Κηφισιά, αλλά και το θάνατο του συναδέλφου τους στην Καστοριά, τα ταξί προσπαθούν να βρουν τρόπους για να προστατευθουν από νεες επιθέσεις. Για παράδειγμα στην Πάτρα έχει τοποθετηθεί ειδικό σύστημα στα τάμπλετς που έχουν προμηθευτεί οι οδηγοί, ενώ σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Patrastimes.gr ο πρόεδρος του ραδιοταξί Πάτρας 18300 Κώστας Τζουβέκας, στο προσκήνιο επανέρχεται η τοποθέτηση αλεξίσφαιρου διαχωριστικού αλλά η τοποθέτησή του είναι απαγορευτική.

Και μπορεί σε τοπικό επίπεδο να μην έχει καταγραφεί η δολοφονία καποιου συναδελφου τους, όμως μια απλη κουρσα, ανα πασα στιγμη μπορει να μετατραπει σε κουρσα τρομου αφου οπως δηλωσαν στην καμερα της Tηλεορασης Creta, αρκετοί ειναι εκεινοι που έχουν κινδυνεύσει, έχουν τραυματιστεί ή απλώς έχουν διαπληκτιστεί με τον πελάτη τους επειδη δεν θελει να πληρωσει την διαδρομη.
Ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που μπαίνουν σε ταξί, αλλά λόγω της οικονομικης δυσχερειας στο τελος της διαδρομης δεν πληρωνουν την κουρσα.