12.11.16

Η Ρωσία προειδοποιεί τον Τραμπ: «Η Παγκόσμια Ελίτ σχεδιάζει να σε δολοφονήσει» [Βίντεο]ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ : Και συνεχίζεται το χτίσιμο του μύθου … αυτός από την μια και η ελίτ από την άλλη!!! Μέχρι να το καταπιεις και μετά να είσαι σαν καθιστή πάπια σε ότι σου περάσει!!! Αααα εν τω μεταξυ τα 4 δις περιουσία δεν τα έκανε στην αγορά της γης ..αλλά στον Άρη…εκεί δεν έχει τις Ελιτ τύπους !!

Η εκλογή Ντόναλντ Τράμπ στην προεδρία των ΗΠΑ ενόχλησε κάποιους «υψηλά ιστάμενους» στο παρασκήνιο και οι οποίοι σχεδιάζουν τώρα να τον σκοτώσουν; Αυτό το ερώτημα θέτουν τα Ρωσικά ΜΜΕ.


Οι φήμες ότι η «άρχουσα τάξη» είναι δυσαρεστημένη με τον Τράμπ έχουν εμφανιστεί εδώ και καιρό. Συγκεκριμένα μετά τις ομιλίες του όπου υποσχόταν ότι θα βελτιώσει τις σχέσεις με τη Μόσχα και τον πρόεδρο Πούτιν. Αναλυτές και από την Αμερική, όπως ο γνωστός δημοσιογράφος Άλεξ Τζόουνς, θεωρούν ότι εισέρχεται σε επικίνδυνα μονοπάτια, προσπαθώντας να προσεγγίσει τη Ρωσία. Πιστεύουν ότι κάποιοι άνθρωποι που ανήκουν στην «Άρχουσα Τάξη» δεν βλέπουν με καλό μάτι τις υποσχέσεις Τράμπ.
Προσπαθούν να κρατήσουν το σημερινό «παγκόσμιο καθεστώς» έτσι όπως είναι. Υπό τον έλεγχο του Τράμπ, η μορφή του κόσμου θα πάρει εντελώς διαφορετική στροφή, η οποία αποκλίνει από τον κανόνα.

Οι φήμες για την δολοφονία Ντόναλντ Τράμπ έχουν αναπαραχθεί σε τρομακτικό ρυθμό και φημολογείται ότι φοράει αλεξίσφαιρα γιλέκα κάθε φορά που βρίσκεται έξω σε κοινή θέα. Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του στο Λας Βέγκας, λέγεται ότι ένας 20χρονος προσπάθησε να αρπάξει το όπλο ενός αστυνομικού και να τον σκοτώσει.

Σίγουρα κάποια «γεράκια» στην Αμερική δεν βλέπουν με καλό μάτι την προσέγγιση του Τράμπ με την Ρωσία. Τώρα αν αυτό φτάσει σε κάποιο οργανωμένο σχέδιο κατά της ζωής του, προέδρου πλέον Τράμπ, αυτό μένει να το δούμε στο μέλλον.

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/