22.11.16

Νέο κανάλι από τον Γιάννη Αλαφούζο – ΣΚΑΪ 24 το όνομά του…


Το νέο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ παρουσίασε εχθές ο πρόεδρος του ομίλου Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος μίλησε για τα σχέδια τα οποία είχε όταν ο ΣΚΑΙ έκανε την εμφανισή του το 2006 στο τηλεοπτικό τοπίο. Στα άμεσα σχέδια τότε ήταν άλλα 2 τηλεοπτικά κανάλια, ένα που θα απευθυνόταν κυρίως στους άντρες και ένα στις γυναίκες.
Τώρα πλέον που η διαφημιστική δαπάνη έχει μειωθεί κατά πολύ ο ΣΚΑΪ έκανε άνοιγμα και στην ψυχαγωγία, ενώ μετά την πετυχημένη πορεία του «πειράματος» με το «X Factor», ο σταθμός απέκτησε το «Voice» και το «Survivor».

Ωστόσο, όπως είπε στην ομιλία του ο πρόεδρος του Ομίλου ΣΚΑΪ στα σχέδιά τους είναι η δημιουργία ενός καινούργιου ειδησεογραφικού σταθμού που θα μεταδίδει ενημερωτικές εκπομπές όλο το 24ωρο και το όνομά του, προς το παρόν, είναι «ΣΚΑΪ 24». Μέχρι όμως να γίνει ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει στο τηλεοπτικό τοπίο ο σταθμός αυτός θα εκπέμπει μέσω διαδικτύου αλλά και συνδρομητικής πλατφόρμας ώστε να τον παρακολουθούν διεθνώς. Ο σταθμός αυτός θα μεταδίδει τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ ταυτόχρονα, αλλά τις ώρες που ο ΣΚΑΪ θα προβάλλει ψυχαγωγικό πρόγραμμα ο «ΣΚΑΪ 24» θα μεταδίδει δικές του ενημερωτικές εκπομπές.
Στο νέο τηλεοπτικό ενχείρημα θα εργάζονται δημοσιογράφοι από τον ΣΚΑΪ αλλά δεν αποκλείεται να ενταχθούν στο πρόγραμμά του καινούργια πρόσωπα που δεν ανήκουν στο δυναμικό του.
Στόχος τους πάντως είναι το καινούργιο αυτό κανάλι να βγει στον αέρα τους πρώτους μήνες του 2017 και μάλιστα μετά την αδειοδότηση των πανελληνίας εμβέλειας γενικού περιεχομένου τηλεοπτικών σταθμών ο Όμιλος ΣΚΑΪ σκοπεύει ο «ΣΚΑΪ 24» να πάρει μέρος στο διαγωνισμό για θεματικές άδειες.
pikosapikos.gr/