27.10.16

Εδω ο κοσμος καιγεται και η γρια χτενιζεται!


 Όταν υπάρχουν σοβαρά θέματα, όλο και κάτι βρίσκουν για να αποπροσανατολίσουν το λαό οι πολιτικοί!
 Αντί να ετοιμαστούμε για πόλεμο με τη Τουρκία - ναι το λέω ευθέως- (όποιος θέλει ειρήνη, ετοιμάζεται για πόλεμο) -καθόμαστε και ασχολούμαστε με το ποιο κανάλι θα πάρει άδεια και ποιο όχι!
Αν τα κανάλια θα είναι τέσσερα ή δεκατέσσερα! Αυτό είναι το πρόβλημα! Λες και είναι λεωφορείο και δεν χωρούν περισσότερα (ψηφιακά)  κανάλια!!!
 Ας δώσουν άδεια σε όποιον έχει κάποιο όχι ευκαταφρόνητο ποσό να καταβάλει και πληροί τους όρους και ας αποκτήσουμε εκατό κανάλια, όχι ...τέσσερα! Ευκαιρία να συγκεντρώσουμε χρήματα.


  Το γεγονός είναι ότι βρήκαν θέμα να ασχοληθούν, την ώρα που θα έπρεπε να έχουν κάνει ήδη μερική εξειδικευμένη επιστράτευση, να έχουν μετατρέψει τα νησιά μας σε "αστακούς" και να έχουν ετοιμαστεί να μαντρώσουν τους ξενόφερτους πράκτορες του εχθρού που εμφανίζονται σαν...μετανάστες και πρόσφυγες.

 Θα έπρεπε να έχουν προετοιμάσει ψυχολογικά το λαό για να να κατατροπώσει τους επίδοξους εισβολείς και όχι να τον έχουν αποβλακώσει με τα ηλίθια και προδοτικά σήριαλ από τα "ελληνικά" κανάλια, που τους τα προσέφερε στο "δίσκο" η ΜΙΤ την ίδια ώρα που στη Τουρκία -πάλι η ΜΙΤ- προωθεί σήριαλ που γεμίζουν μίσος τους τούρκους για τους...σφαγείς τους, τους Έλληνες!!!

Και καλά η "κυβέρνηση", ας πούμε ότι εκτελεί εντολές, η αντιπολίτευση  όμως χορεύει και αυτή στον ίδιο ρυθμό λες και ο λαός  τους εξέλεξε για να στηρίζουν τα μεγάλα συμφέροντα και τίποτα άλλο! (εκτός εάν και αυτή εκτελεί εντολές...)

Ας έχουν υπ όψη τους όλοι αυτοί, ότι αν υπάρξει Εθνική συμφορά , δεν θα είναι έξι αυτοί που θα εκτελεστούν ( που τουλάχιστον αυτοί εκτελέστηκαν άδικα) .. Το Στρατοδικείο (γιατί από τέτοιο δικαστήριο θα δικαστούν) θα τους περιμένει στη "γωνία".
Ας συνεχίσουν το χαβά τους.Η Ελλάδα όμως δεν φταίει σε τίποτα.

Α. Αλεξανδρής (ΑΛΕΞ)