10.9.16

Πρόκληση εξέγερσης από «αόρατα κέντρα» με διάδοση ψευδούς φήμης: Πακιστανοί βγήκαν στους δρόμους της Μυτιλήνης και τα έκαναν ρημαδιό


ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ ΔΙΕΔΩΣΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΠΛΟΙΟ !

Λέσβος,
Η Μυτιλήνη έγινε στόχος «μαύρων επιχειρήσεων» (black ops) καθώς κάποιοι «αόρατοι» μέσω τηλεφωνημάτων και διάδοσης ψευδών φημών επιχείρησαν (και κατάφεραν) να προκαλέσουν εξέγερση στο hot spot της Μόριας όπου φιλοξενούνται προσωρινά πρόσφυγες και παράνομοι αλλοδαποί μετανάστες.

200 Πακιστανοί παράνομοι μετανάστες βγήκαν στους  δρόμους της Μυτιλήνης την νύχτα και τα έκαναν «λαμπόγυαλο» στο άκουσμα μιας διαδοθείσας φήμης (όπως αποκαλύπτεται κάποιοι την διέρρευσαν  επίτηδες) ότι υπήρχαν επτά νεκροί μετανάστες,πέντε Πακιστανοί και δύο Μαροκινοί, σε φορτηγό αυτοκινήτο σε ένα πλοίο που ποτίθεται ξεκίνησε από την Μυτιλήνη για κάποιο άλλο λιμάνι της Ελλάδας.
Στις 11:30 το βράδυ όταν διαδόθηκε η φήμη για τους νεκρούς μετανάστες στους χώρους του χοτ σποτ της Μόριας, Βορειοαφρικανοί και Πακιστανοί εξεγέρθηκαν και βγήκαν έξω από το χοτ σποτ φωνάζοντας συνθήματα ενώ κατά την πορεία τους έσπασαν και δυο αυτοκίνητα εργαζομένων στο χοτ σποτ!
Η πληροφορία περί νεκρών μεταναστών διαψεύστηκε από την πρώτη στιγμή και μεταφραστές επιχείρησαν να τους ηρεμήσουν.
Όμως κάποιοι μέσω τηλεφωνημάτων καθοδηγούσαν τους εξεγερμένους στο να εγκαταλείψουν το χοτ σποτ και να κατευθυνθούν προς την πόλη της Μυτιλήνης!
Υπήρξε κυνηγητό σε μια απόσταση οκτώ χιλιομέτρων από το χοτ σποτ μέχρι το πάρκο της Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της πόλης όπου οι εξεγερμένοι μετανάστες έφτασαν στις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Εκεί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κανένας από όσους τους καλούσαν να κατέβουν στο κέντρο της πόλης.
Περίπου στις 3 μετά τα μεσάνυχτα επέστρεψαν στο χοτ σποτ.
Να σημειώσουμε ότι η Τουρκία μέσα στους σχεδιασμούς της έχει ως στόχο την εγκατάσταση χιλιάδων μουσουλμάνων προσφύγων και μεταναστών για να διεκδικήσει αργότερα την «προστασία» των θρησκευτικών τους δικαιωμάτων.
Είναι πολύ βολικό για αυτήν διότι έχει εύκολη πρόσβαση σε αυτούς λόγω θρησκείας.
Σε ένα υποθετικό σενάριο μιας πολεμικής σύρραξης με την γειτονική χώρα θα ήταν εφικτή η ταυτόχρονη εξέγερση μουσουλμανικών πληθυσμών στα νησιά και η πρόκληση ενός εσωτερικού μετώπου κατά των ελληνικών δυνάμεων.
Το πόσο εφικτό είναι αυτό το αποδεικνύει το χθεσινό περιστατικό. Δημιουργήθηκε κυριολεκτικά από το μηδέν.

____________________________________________________

Άσκηση των λάθρο-κομάντος και των ξένων υπηρεσιών που τους κατευθύνουν;


  Θα πρέπει οι απάντηση από πλευράς Αστυνομίας σε τέτοιες συμπεριφορές να είναι η άμεση και δι όλων των μέσων καταστολή, αποβλέπουσα στην επίδειξη αποφασιστικότητας και στην τρομοκράτηση όσων αποπειρώνται να τρομοκρατήσουν και να αποτελέσουν εσωτερικό μέτωπο στα νώτα του Ελληνικού Στρατού.Οι απελάσεις πρέπει να είναι μαζικές και συνολικές και οι ψευτοσυνθήκες Δουβλίνου να πεταχθούν στον κάλαθο των αχρήστων.
Αν η παρούσα κυβέρνηση κωλύεται να το πράξει, θα πρέπει να αντικατασταθεί το ταχύτερο από άλλη η οποία να έχει ως πρώτιστο μέλημα την ακεραιότητα και την ασφάλεια της χώρας και όχι την ανώμαλη ικανοποίηση της ψυχοπαθούς Μέρκελ και των κορακιών που τη συνοδεύουν.
Μαζικές και ολοκληρωτικές απελάσεις λοιπόν χωρίς καμία διατύπωση στη Β. Αφρική, με πλοία. Αυτή είναι η λύση και σε όποιον αρέσει.\
Juan