19.7.16

Ο “εγκέφαλος” του πραξικοπήματος στις “χαρές” του Ερντογάν η ΜΙΤ και η γελοία προπαγάνδα


Η φωτογραφία είναι από τον γάμο της θυγατέρας Ερντογάν.Δίπλα στον πατέρα Ερντογάν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας στρατηγός Ακάρ.Και ακριβώς δίπλα ο φερόμενος ως εγκέφαλος της απόπειρας πραξικοπήματος πτέραρχος και Αρχηγός της αεροπορίας τότε Ακίν Οζτούρκ.Βλοσυρός ακόμη και στον γάμο.Ο Οζτούρκ παρουσιάστηκε χτυπημένος και με χειροπέδες.

Την ίδια ώρα το καθεστώς Ερντογάν πουλάει απίστευτα παραμύθια στην κοινή γνώμη.Επισήμως ανακοινώθηκε ότι οι πιλότοι των μαχητικών F 16 που κατέρριψαν το τωσικό Su 24 τον Νοέμβριο,εμπλέκονται στην απόπειρα πραξικοπήματος και κρατούνται.Το…υπονοούμενο έχει ήδη ειπωθεί και γραφτεί στον τουρκικό Τύπο.Οι πιλότοι επειδή ήταν “πραξικοπηματίες” ενήργησαν από μόνοι τους για να “πληγώσουν” τις ρωσοτουρκικές σχέσεις.Παραμύθια που δεν τα πιστεύουν ούτε μικρά παιδιά.
Οι εκκαθαρίσεις πάντως συνεχίζονται παντού.Ακόμη και στη ΜΙΤ απ΄ όπου έχουν απομακρυνθεί ήδη 100 στελέχη. Η ΜΙΤ η οποία γνώριζε από τις 16.00 το απόγευμα για το πραξικόπημα.Τότε πως συνελήφθη ο Αρχηγός των ΕΔ που βλέπετε δίπλα στον Ερντογάν στον γάμο της κόρης του Ταγίπ;
militaire