26.7.16

Ο πλανήτης σε νευρική κρίση: Νέο μακελειό στην Ιαπωνία - Μαχαιροβγάλτης σκότωσε 19 άτομα και τραυμάτισε 45!


H όλη ιστορία των συνεχών δολοφονικών επιθέσεων σε όλο τον πλανήτη, θυμίζει μια παλιά κινηματογραφική ταινία με τηλεκατευθυνόμενους δολοφόνους!!! ΑΛΕΞ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Nέο μακελειό συγκλονίζει τον πλανήτη αφού πριν λίγες ώρες στην Ιαπωνία ένας άντρας με μαχαίρι σκότωσε δεκαεννέα άνθρωπους και τραυμάτισε άλλους σαρανταπέντε!
Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Σαγκαμιχάρα 25 μίλια δυτικά του Τόκιο. Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για κτήριο φιλοξενεί άτομα με ειδικές ανάγκες και ο δράστης είναι 26 ετών και συνελήφθη από την Αστυνομία. Η ονομασία του κέντρου ήταν Tsukui Yamayuri Garden.
Ο δράστης του μακελειού είναι 26 ετών και εργαζόταν παλιότερα στην εν λόγω μονάδα φροντίδας ατόμων με ειδικές ανάγκες. Ο δράστης που ήταν ντυμένος στα μαύρα, παραδόθηκε στις αρχές λέγοντας: «Εγώ το έκανα» και αφού στο σημείο είχαν φθάσει οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας για να τον συλλάβουν.
Να σημειώσουμε πάντως ότι αν και η Ιαπωνία δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με ισλαμιστές, ωστόσω έχει βίαιο παρελθόν με σεχταριστικές οργανώσεις.
Πριν 21 χρόνια έγινε επίθεση με θανατηφόρο αέριο Σαρίν στο μετρό του Τόκιο, πίσω από την οποία κρυβόταν μια μυστηριώδης παραθρησκευτική οργάνωση.
Η επίθεση στο σύστημα του μετρό του Τόκιο, άφησε τότε πίσω της 13 νεκρούς και περισσότερα από 6.000 άτομα που ακόμα υποφέρουν από τις παρενέργειες του αερίου νεύρων (προβλήματα όρασης, κόπωση)
«Το περιστατικό δεν θεωρείται ακόμα λήξαν, επειδή είναι πολλοί αυτοί που υποφέρουν ακόμα από τις συνέπειες του Σαρίν» είχε πει ο Ιάπωνας Πρωθυπουργός Shinzo Abe
Στις 20 Μαρτίου 1995, μέλη παραθρησκευτικής οργάνωσης πέταξαν πέντε πλαστικές σακούλες με υγρό Σαρίν στα, γεμάτα με κόσμο λόγω ώρας αιχμής, βαγόνια του μετρό στο Τόκιο. Σε μια συντονισμένη επίθεση, οι δράστες τρύπησαν τις σακούλες με τις μεταλλικές άκρες των ομπρελών που κρατούσαν, απελευθερώνοντας το αέριο νεύρων στα βαγόνια.
Οι υποψίες έπεσαν γρήγορα πάνω στην ιαπωνική παραθρησκευτική οργάνωση Aum Shinrikyo. Η αστυνομία εισέβαλε στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης σε όλη τη χώρα, ανακαλύπτοντας εκτενή σχέδια προετοιμασίας χημικών επιθέσεων και συλλαμβάνοντας σχεδόν 200 μέλη της. Ο αρχηγός της Aum Shinrikyo, Shoko Asahara, συνελήφθη δύο μήνες μετά, οι αρχές όμως χρειάστηκαν άλλα 17 χρόνια για να εντοπίσουν τους δύο τελευταίους φυγάδες που καταζητούνταν για την επίθεση. Σήμερα, δεκατρία μέλη της οργάνωσης, μαζί τους και ο Asahara, βρίσκονται στη φυλακή αναμένοντας την εκτέλεση της θανατικής ποινής στην οποία καταδικάστηκαν.
Τώρα ένας serial killer έκανε ακόμα πιο αιματηρή επίθεση και ουδείς γνωρίζει τα κίνητρά του. Ήταν τρελός; Ανήκε σε σέχτα; Ήταν programmed killer;
Η αίσθηση που δημιουργείται είναι ότι η Ανθρωπότητα δεν βαδίζει σε καλό δρόμο. Έχει γίνει σύνηθες φαινόμενο να παρουσιάζονται διάφοροι ψυχασθενείς που επιτυγχάνουν πολύνεκρες σφαγές αθώων ανθρώπων.
Με του ισλαμιστές «μοναχικούς λύκους» υπάρχει μια εξήγηση. Με όλους τους υπόλοιπους όμως;
To pronews.gr προχθές ανάρτησε εκτενές άρθρο για την πιθανότητα παραγωγήςπρογραμματισμένων δολοφόνων
Μεγάλη εντύπωση έχουν προκαλέσει τα ανά τον κόσμο τρομοκρατικά, εξτρεμιστικά αλλά και σεχταριστικά χτυπήματα με εκατόμβες νεκρών, με τους δράστες να θυσιάζουν τις ζωές τους είτε αυτοκτονώντας, είτε οδεύοντας σε σίγουρο θάνατο, είτε ανατιναζόμενοι σκοτώνοντας πλήθος κόσμου, αδιαφορώντας παντελώς για το ισχυρότερο-κατά τον Αριτοτέλη-ορμέμφυτο, το ένστικτο της επιβίωσης και επαναφέροντας στην επιφάνεια τα σενάρια περί ύπαρξης χρήσιμων «Ματζουριανών υποψήφιων» και θυμάτων εφαρμογής πάνω τους του πασίγνωστου, παράνομου και αμαρτωλού ακυρωθέντος (όντως ακυρώθηκε;) προγράμματος της CIA, του MK Ultra.
Δεν υπάρχει μέρα που να μην απασχολείται η διεθνή ειδησεογραφία με έναν ακόμα καινούριο serial killer.
 pronews