13.6.16

Ειρωνείες Νεφελούδη για τους "Παραιτηθείτε": Καλή διασκέδαση και προσοχή στα καλσόν

ΑΙΣΧΟΣ!!!
ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ  και ειρωνευονται το λαο!!!
Ιδιαίτερα ειρωνικός ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης απέναντι στο κίνημα "Παραιτηθείτε".Σε ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Facebook ο κ.Νεφελούδης τονίζει: «Όταν χρειάστηκε να ασχοληθούμε, μιλώ για πέρσι τον Ιούλιο, πήραν το μάθημα τους»
Και συνεχίζει: Θα έχει πλάκα στο Σύνταγμα την Τετάρτη, κολαγόνα, Τζημέριες υστερίες, ανεγκέφαλοι «συγγραφείς» , κοινώς υβρεολόγοι και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, θα κάνουν ένα σόου με σύνθημα, "φέρτε πίσω αυτά που σας φάγαμε....Άντε και καλή διασκέδαση και προσοχή στα καλσόν" καταλήγει η ανάρτηση.
Αναλυτικά ο κ. Νεφελούδης έγραψε:
Αγαπητοί μου φίλοι, βλέπω ότι όλοι ασχολείστε με τους ‪#‎ΠΑΡΑΤΗΘΕΙΤΕ‬, δεν αξίζει τον κόπο. Όταν χρειάστηκε να ασχοληθούμε, μιλώ για πέρσι τον Ιούλιο, πήραν το μάθημα τους. Θα έχει πλάκα στο Σύνταγμα την Τετάρτη, κολαγόνα, Τζημέριες υστερίες, ανεγκέφαλοι "συγγραφείς" , κοινώς υβρεολόγοι και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, θα κάνουν ένα σόου με σύνθημα, "φέρτε πίσω αυτά που σας φάγαμε". 
Μην χολοσκάτε, αν τους μισούς από αυτούς τους γυρίσει κανείς ανάποδα, θα πεταχτεί από τις τσέπες τους το μισό χρέος της χώρας. Άντε και καλή διασκέδαση και προσοχή στα καλσόν
________________________
(τo υπόλοιπο μισό χρέος της χώρας, μήπως το βρούμε αν γυρίσουμε κάποιους από εσάς ανάποδα;  Πάντως από καλσόν, φαίνεται ότι έχετε εμπειρία!!!Juan ) 
________________________
Ανδρέας Νεφελούδης
πριν από 16 ώρες
Αγαπητοί μου φίλοι, βλέπω ότι όλοι ασχολείστε με τους ‪#‎ΠΑΡΑΤΗΘΕΙΤΕ‬, δεν αξίζει τον κόπο. Όταν χρειάστηκε να ασχοληθούμε, μιλώ για πέρσυ τον Ιούλιο, πήραν το μάθημα τους.Θα έχει πλάκα στο Σύνταγμα την Τετάρτη, κολαγόνα, Τζημέριες υστερίες, ανεγκέφαλοι "συγγραφείς" , κοινώς υβρεολόγοι και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, θα κάνουν ένα σόου με σύνθημα, "φέρτε πίσω αυτά που σας φάγαμε". Μην χολοσκάτε, αν τους μισούς από αυτούς τους γυρίσει κανείς ανάποδα, θα πεταχτεί από τις τσέπες τους το μισό χρέος της χώρας. Άντε και καλή διασκέδαση και προσοχή στα καλσόν
ΠΗΓΗ: topontiki.gr/