4.6.16

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (54) ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜ. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΧΕΤ. ΜΕ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!!!Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, έπειτα από εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, που εισήγαγε και διακινούσε εξαρτησιογόνες ουσίες, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία, δεκάδων ατόμων, που εμπλέκονται στην υπόθεση

Ταυτοποιήθηκαν συνολικά, τα στοιχεία (54) ακόμη ατόμων

Επιπρόσθετα προέκυψε, μεταξύ άλλων, η εισαγωγή και διακίνηση στην ελληνική επικράτεια ποσότητας κάνναβης που ξεπερνά
τα (75) κιλά


Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, η οποία δραστηριοποιούταν στη μεταφορά και εισαγωγή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών και στην περαιτέρω διακίνησή τους στην εγχώρια αγορά, προέκυψε η επιπλέον εμπλοκή στη λειτουργία της οργάνωσης, δεκάδων ακόμη ατόμων.

Υπενθυμίζεται ότι, για την υπόθεση είχαν συλληφθεί σε διάφορες περιοχές της Αττικής, (8) μέλη της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων, οι δύο συνδιευθύνοντες .Από την περαιτέρω διενεργηθείσα έρευνα, ταυτοποιήθηκαν  τα στοιχεία (12) ακόμη μελών που συμμετείχαν στην οργάνωση, καθώς και (42) ακόμη ατόμων, τα οποία διαπιστώθηκε ότι εμπλέκονται στην υπόθεση.

Επίσης, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα που δραστηριοποιήθηκε η εγκληματική οργάνωση, εισήγαγε από την Αλβανία και  διακίνησε στο εσωτερικό της ελληνικής επικράτειας:

  • (78) κιλά κάνναβης,
  • (1) κιλό και 228 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης,
  • (2) κιλά και (610) γραμμάρια υδροπονικής κάνναβης,
  • (548) γραμμάρια κοκαΐνης,