22.3.16

Η Ευρώπη σε “μεσαίωνα ανασφάλειας” πληρώνει την ανικανότητα των ηγετών της


Το “φρούριο” έπεσε πριν από ακόμη καν χτιστεί. Η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με την φρίκη της τρομοκρατίας. Της ισλαμικής τρομοκρατίας όπως όλα δείχνουν.
Η Ευρώπη έχει μπει για τα καλά στον “μεσαίωνα ανασφάλειας”! Εκεί την οδήγησαν άχρηστοι και ανίκανοι ηγέτες για να λέμε τα πράγματα με τ΄ όνομά τους!
Οι ευρωπαίοι πολίτες φοβούνται να κυκλοφορήσουν και να ταξιδέψουν πληρώνοντας την ανικανότητα των ηγετών τους. Η Ευρώπη πληρώνει την απουσία της ,την αφωνία της ,την ανυπαρξία της από τις εστίες κρίσης που προκαλούν την φρίκη . Που ήταν και που είναι οι Ευρωπαίοι στην κρίση της Συρίας; Τι έχουν κάνει οι “ηγέτες” υπάλληλοι τραπεζών για να “σβήσει” η φωτιά που έχει ανάψει; Τι έχουν πράξει για το κίνδυνο των φανατικών ισλαμιστών; Πουθενά δεν είναι…
Είναι βέβαιο ότι θα κάνουν το λάθος να συνδέσουν το προσφυγικό με την φρίκη της τρομοκρατίας! Και θα συνεχίσουν απλά να χτίζουν…τείχη τα οποία όπως αποδείχτηκε σήμερα το πρωί στις Βρυξέλλες είναι χάρτινα! Αν το πρόβλημα δεν χτυπηθεί στη ρίζα του,δυστυχώς θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι κανένας μας δεν είναι ασφαλής. Και θα περάσουν πολλά χρόνια για να νοιώσουμε ασφάλεια.
Δυστυχώς επίσης είναι βέβαιο ότι το κλίμα ανασφάλειας στην Ευρώπη …θα παράξει χρήμα για πολλούς. Που θα σπεύσουν να εκμεταλλευθούν την ανασφάλεια και τον φόβο. Κι αυτό θα ρίξει κι άλλο νερό στο μύλο των φανατικών. Αυτοί θα σκοτώνουν και οι άλλοι θα πλουτίζουν.Στη μέση αθώοι πολίτες θα πληρώνουν με την ζωή τους!
Η Ευρώπη είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης. Αν δεν σοβαρευτούν αυτοί που την κυβερνούν είναι βέβαιο ότι όσα έρχονται θα είναι πολύ χειρότερα απ΄ αυτά που ήδη ζούμε…
Militaire