3.3.16

Μας "δουλεύουν" και οι Γερμανοί - Bild: "Η Ελλάδα θα γίνει ένα σούπερ hot spot βάσει σχεδίου"!


ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΠΕΣΑΝ - ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Απροκάλυπτα και ανοιχτά πλέον οι Γερμανοί παραδέχονται ότι η Ελλάδα θα γίνει ένα «σούπερ hot spot» και ότι όλο αυτό θα γίνει με σχέδιο!
Λίγες ώρες μετά το «πράσινο φως» που έδωσε το Κολέγιο των Επιτρόπων για τη δημιουργία ενός νέου μηχανισμού βοήθειας για την αντιμετώπιση ανθρωπιστικής κρίσης εντός της Ε.Ε., δηλαδή και στην Ελλάδα, συνολικού ποσού 700 εκατομμυρίων ευρώ, υπολείπεται "ένα σχέδιο έξι σημείων για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης" στην Ελλάδα.

Η γερμανική εφημερίδα επικαλέιται δηλώσεις του αρμόδιου επιτρόπου για θέματα Αντιμετώπισης Ανθρωπιστικής βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων  Χρήστου Στυλιανίδη,που υπογραμμίζει ότι «η Κομισιόν προσφέρει, μεταξύ άλλων, χρήματα για τροφή, στέγη και ιατρική περίθαλψη στους πρόσφυγες. Ακόμα όμως και αυτή η βοήθεια δεν μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματά μας». 
«Δεν υπάρχει μαγική συνταγή για αυτό». 
Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα επικαλούμενη πηγές που πρόσκεινται στο περιβάλον του Ντόναλντ Τουσκ, στην Ελλάδα πρέπει να δημιουργηθούν δομές σε ό,τι αφορά τους πρόσφυγες,και όπως προβλέπεται στο πλαίσιο των συνθηκών της Ε.Ε και της Σένγκεν.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το σχέδιο έξι σημείων για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης στην Ελλάδα προβλέπει: 
1. Να δημιουργηθούν οι υποδομές για την στέγαση 100 χιλιάδων προσφύγων.
2. Εκεί θα πρέπει να αποφασίζεται εάν οι πρόσφυγες έχουν δικαίωμα αίτησης ασύλου στις χώρες της ΕΕ ή όχι.
3. Δεν επιτρέπεται η άμεση απέλασή τους από την Frontex.
4. Από την Ελλάδα θα πρέπει οι πρόσφυγες να κατανεμηθούν σε άλλες χώρες της Ε.Ε. Ως βάση λαμβάνεται η συμφωνία μετεγκατάστασης της Ε.Ε. που αποφασίστηκε το 2015. Το κλειδί για την κατανομή τους θα γίνεται με βάση τον πληθυσμό ενός κράτους (40%), την οικονομική του δύναμη (40%), τον αριθμό των ήδη καταγεγραμμένων προσφύγων (10%) και τον δείκτη ανεργίας (10%).
5. Η Frontex θα πρέπει να μετατραπεί από μια γραφειοκρατική, υδροκέφαλη υπηρεσία σε έναν ισχυρό οργανισμό, ικανό να δρα στα σύνορα της Ε.Ε.
6. Ευρωπαίοι εργαζόμενοι θα πρέπει να βοηθήσουν την Ελλάδα με τις αιτήσεις ασύλου.

 
Όπως γίνεται κατανοητό τίποτα δεν έγινε τυχαία. Ούτε ακόμα και προώθηση λάθρο και πρσφύγων στην χώρα μας.
Μάλιστα επειδή η πλειοψηφία τους αποτελείται από Σουνίτες μουσολυμάνους δημιουργείται ένα εύλογο ερώτημα. Γιατί δεν καταφεύγουν σε πλουσιότατες σουνιτικές χώρες όπως η Σ.Αραβία, το Κατάρ, το Μπαχρέιν, το Κουβέϊτ κ.α αντίθετα κάποιοι τους κατευθύνουν προς την Ορθόδοξη Ελλάδα με σκοπό να γίνει τί; Να αλλοιωθεί και να εξαφανιστεί;
Κάποιοι παίζουν με την δυστυχία εκατομμυρίων ανθρώπων για να προκαλέσουν και περαιτέρω δυστυχία σε άλλα εκατομμύρια ανθρώπων πείθοντάς τους ότι "επιστημονικά" αυτό θα είναι για το "καλό" τους... κάτι σαν το δωμάτιο Νο 9 "για το καλό μου" που έλεγε και ο Γ.Μηλιώκας
pronews