17.1.16

Ο Β.Σόιμπλε ζητά την ανάπτυξη του γερμανικού Στρατού για την διαφύλαξη και προστασία των πόλεων από τους λαθρομετανάστες!


ΖΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ 


Ο Β.Σόιμπλε ζητά την ανάπτυξη του Στρατού για την προστασία των γερμανικών πόλεων από τους λαθρομετανάστες! Η πρόταση αυτή έρχεται μετά το σοκ που έχει υποστεί η γερμανική κοινή γνώμη στον απόηχο των επιθέσεων και μαρτυριών 516 γυναικών για βιασμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις από λαθρομετανάστες και φυσικά θα χρησιμοποιηθεί ως "πιλότος" για τη χρήση Στρατού στο εσωτερικό χωρών και για άλλες περιπτώσεις αφού ο Σόιμπλε έχει μιλήσει ανοιχτά για αλλαγή συντάγματος και Ευρωστρατό...
Μόλις δύο έβδομάδες μετά την επίθεση περίπου 1.000 λαθρομεταναστών σε γυναίκες στην Κολωνία και σε άλλες γερμανικές πόλεις όπως Αμβούργο, Βιέννη, Στουτγκάρδη, Βερολίνο, Φρανκφούρτη, Σάλτσμπουργκ, Ντίσελντορφ, ο Υπουργός Οικονομίας Βόλφγκάνγκ Σόιμπλε ζήτησε την ανάπτυξη του γερμανικού Στρατού (Bundeswehr) στη χώρα! 
"Έχουμε να αντιμετωπίσουμε το ερώτημα γιατί σχεδόν όλες οι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες έχουν ξεκάθαρους νομικούς κανονισμούς που επιτρέπει την δράση των ενόπλων δυνάμεων προς υποστήριξη της Αστυνομίας και εμείς δεν το κάνουμε" είπε ο Β.Σόιμπλε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung.
Κατά τη γνώμη του η Γερμανία πρέπει να βελτιώσει τις δυνάμεις ασφαλείας και να δημιουργήσει ταυτόχρονα τις νομικές βάσεις για την Αστυνομία και τις Υπηρεσίες Πληροφοριών καθώς ο λαός περιμένει από το κράτος να δείξει υπευθυνότητα για την διασφάλιση της τάξης και της ασφάλειας.
"Παρόλ αυτά υπάρχει μια κατάσταση όπου οι κεντρικές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και εκείνων των ομόσπονδων κρατών δεν μπορούν γιατί δεν επαρκούν. Σε αυτή την περίπτωση κάθε άλλη χώρα στον κόσμο θα προχωρούσε στην ανάπτυξη στρατιωτών αν είναι απαραίτητο" είπε ο Β.Σόιμπλε.
"Γι αυτό το λόγο πρέπει η χώρα να δημιουργήσει την κατάλληλη νομική βάση για την ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων μέσα στη χώρα. Αυτό απαιτεί αλλαγές στο Σύνταγμα το οποίο αυτή τη στιγμή δίνει την δυνατότητα ανάπτυξης Στρατού μόνο κατά τη διάρκεια φυσικών καταστροφών".
Το πιο πιθανό είναι η πρόταση του Σόιμπλε να υποκρύπτει κάτι παραπάνω καθώς η αλλαγή Συντάγματος για χρήση του Στρατού θα είναι το πρώτο βήμα και οδηγός και για τις υπόλοιπες χώρες. Το επόμενο βήμα θα είναι η δημιουργία Ευρωστρατού που θα παρεμβαίνει και στο εσωτερικό των κρατών-μελών
Ταυτόχρονα, ο Β.Σόιμπλε σε συνέντευξη του στην γερμανική εφημερίδα Bild am Sonntag  είχε τονίσει " Ξοδεύουμε πολλά χρήματα για κοινές ευρωπαικές αμυντικές πρωτοβουλίες.... Σκοπός μας είναι ένας κοινός Ευρωπαϊκός Στρατός"!
"Τα χρήματα που απαιτούνται για να συντηρήσουν και να οργανώσουν 28 ξεχωριστούς Στρατούς θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν πολύ πιο αποτελεσματικά μαζί"...
"Για την Γερμανία αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να υποστηρίξουμε την εξωτερική μας πολιτική και πολιτική ασφάλειας πιο δυνατά"..
" Οι κρίσεις σε Αφρική και Μέση Ανατολή απαιτούν πιο ισχυρή Ευρωπαϊκή εμπλοκή".
Φέρτε Γερμανούς στην Ελλάδα, να εξοφλήσουμε
κάτι παλιούς λογαριασμούς που έχουμε...
Efenpress