21.11.15

Νίκησε η αλητεία!!!


Όσοι περίμεναν αγωνιστική δράση, συγκινήσεις, θέαμα και γκολ στο ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό έμειναν τελικά με την... όρεξη. 

Η αλητεία, βλέπετε, κατάφερε να νικήσει για ακόμη μία φορά και να αμαυρώσει ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να ήταν γιορτή. Η εν Ελλάδι μητέρα των μαχών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό επρόκειτο να αρχίσει στις 19.30 στη Λεωφόρο. Εις μάτην... Αυτό δεν συνέβη ποτέ. 


Κι αυτό γιατί η φωτοβολίδα που πετάχτηκε με ευθεία βολή από οπαδούς του «τριφυλλιού» στον Φινμπόγκανσον, κατά τον καθιερωμένο περίπατο των Πειραιωτών στον αγωνιστικό χώρο, οδήγησε τον διαιτητή Ανδρέα Παππά στην αναβολή του αγώνα για λόγους ασφαλείας.

Φωτοβολίδα πέτυχε τον Φινμπόγκασον-«Εμείς δεν παίζουμε σε ζούγκλα» δήλωσε ο Θεοδωρίδης

Μπορεί η αποστολή του Ολυμπιακού να έφτασε χωρίς κάποιο πρόβλημα στη Λεωφόρο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο στην καθιερωμένη βόλτα των παικτών της ομάδας του Πειραιά στον αγωνιστικό χώρο πετάχτηκαν φωτοβολίδες από τους οπαδούς του τριφυλλιού και μία εξ αυτών πέτυχε τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Μετα από αυτό το περιστατικό ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Σαββας Θεοδωρίδης τόνισε ότι η ομάδα του δεν προτίθεται να αγωνιστεί σ'αυτή τη «ζούγκλα», όπως χαρακτηριστικά είπε.
«Φωτοβολίδες κατευθυνόμενες έπεσαν πάνω στους παίκτες  μας. Ο νόμος του κυρίου Κοντονή είναι σαφής, δεν πρέπει να γίνει το παιχνίδι. Τραυματίστηκε ο Φινμπόγκανσον έκαψαν το χέρι του, το ίδιο και ο Μιλιβόγιεβιτς. Εμείς δεν παίζουμε σε ζούγκλα! Κύριοι δεν έχετε το φιλότιμο να παίξουμε ποδόσφαιρο αλά Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλετε με άλλους τρόπους να μας κερδίσετε. Περιμένουμε την απόφαση των διαιτητών σύμφωνα με το νέο νόμου. Έπεσαν φωτοβολίδες κατευθυνόμενες. Ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει σε ζούγκλα».


zougla.gr