25.8.15

Η Ζωή ετοιμάζει… περικοπές για τους ασυνεπείς βουλευτές


Πολύ καλά θα κάνει, να κόψει τα χρήματα από τους  αργόσχολους που πίνουν το αίμα του Ελληνικού Λαού και δεν προσφέρουν τίποτα. JUAN
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι αποφασισμένη να πάρει… μέτρα για το γεγονός ότι συγκαλεί επιτροπές και διασκέψεις προέδρων, στις οποίες παρευρίσκονται μόνο οι βουλευτές που πρόσκεινται στην «Λαϊκή Ενότητα».

Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης η πρόεδρος της Βουλής μελετά πολύ σοβαρά την πρόταση της Ραχήλ Μακρή να «κόψει» τις αμοιβές έως το τέλος του μήνα των βουλευτών που δεν έρχονται στη Βουλή ή θεωρούν ότι η Βουλή δεν λειτουργεί.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Ραχήλ, εάν η κα Κωνσταντοπούλου κάνει δεκτή την πρότασή της, τότε ο καθένας βουλευτής θα χάσει περίπου 2.500 ευρώ. Υπολογίζει προφανώς το υπόλοιπο του Αυγούστου, γιατί τα υπόλοιπα οι βουλευτές τα έχουν εισπράξει. Επιπλέον η πρόταση Ραχήλ προς την Πρόεδρο της Βουλής περιλαμβάνει και άλλες… περικοπές. Οπως για παράδειγμα να παραδώσουν οι βουλευτές τα βουλευτικά τους αυτοκίνητα, τα κινητά τους και ένα σωρό άλλα προνόμια που έχουν ως βουλευτές.
http://ysterografa.gr/