11.8.15

Ο Μεϊμαράκης μίλησε ως υπεύθυνος ηγέτης. Όχι ως… απεργός πείνας


Η εμφάνιση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, έπεισε και τους πλέον δύσπιστους ότι η Νέα Δημοκρατία γύρισε σελίδα. Και δεν διακατέχεται πλέον από νοοτροπίες… κόμματος διαμαρτυρίας.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε τη γλώσσα της ευθύνης και του ρεαλισμού για την κυβέρνηση, τον Αλέξη Τσίπρα και το νέο Μνημόνιο που καλείται να ψηφίσει η ελληνική Βουλή, ώστε να αποτραπεί η χρεοκοπία της χώρας.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης χρησιμοποίησε κατανοητή γλώσσα, επιχειρήματα που δύσκολα μπορούσε να αντικρούσει κάποιος, και κυρίως θύμισε ότι η Νέα Δημοκρατία ξαναβρίσκει κάτι από τη χαμένη αίγλη της, ως κόμμα αξιοπρέπειας, μετριοπάθειας και εθνικής ευθύνης.
Η στιγμή που έκανε τη διαφορά ήταν όταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να απέχει από την ψηφοφορία για το Μνημόνιο, όπως πρότειναν διάφοροι, έχοντας την ψευδαίσθηση αυτοί οι τελευταίοι ότι η μεγάλη παράταξη που ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι κόμμα… τσέπης, ακτιβισμού και διαμαρτυρίας.
Δεν είναι. Και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μίλησε απόψε ως υπεύθυνος εθνικός ηγέτης, που βάζει το συμφέρον του τόπου και το μέλλον των παιδιών μας πάνω από όλα.
Δεν έγινε… απεργός πείνας, όπως νομίζουν ορισμένοι ότι είναι ο ρόλος του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Δεν έγινε… Μιχελογιαννάκης, για να καταλαβαινόμαστε.

http://ysterografa.gr/