3.7.15

Απίστευτο: Tους έδωσαν πανό «Μένουμε σκλάβοι» και το κρατούσαν 20 λεπτά (ΦΩΤΟ)

"Σοφά τα αφορισμένα...!"
Σύμφωνα με το athens.indymedia.org στις 2/7, στην πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, μια ομάδα πραγματοποίησε παρέμβαση στη συγκέντρωση «Μένουμε Ελλάδα».
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ομάδα αυτή παρείσφρησε στη συγκέντρωση και με την «ανάλογη γιάπικη αμφίεση και με περίσσιο δόλο «προτρέψαμε» τους παρευρισκόμενους να κρατήσουνε πάνω από τα κεφάλια τους, πανό 10 μέτρων που έγραφε: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ (με μια ευρωπαϊκή και μια ελληνική σημαία να καίγονται )» γράφουν χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζουν «Η δράση αυτή ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού μετά την αποχώρηση μας, το πανό έμεινε αναρτημένο για πάνω από 20 λεπτά και καταχειροκτροτήθηκε με πάθος από τα φιλοευρωπαϊκά ζόμπι».
sklavoi12.jpg
sklavoi2.jpg

* Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί το 1965, όταν σε φάλαγγα μεταφερομένων οπαδών της νεολαίας της ΕΡΕ (ΕΡΕΝ) Ευβοίας, στο Αλιβέρι, κάποιος έριξε το σύνθημα : " Είμαστε Φασίστες" και όλοι άρχισαν να το επαναλαμβάνουν από τα παράθυρα των λεωφορείων, εισπράττοντας τα ανάλογα ...φάσκελα από τους Αλιβεριώτες, μέχρι που κάποιος το..κατάλαβε και φώναξε: " Βρε παιδιά τι λέμε;" και έτσι σταμάτησε το ...πατριωτκό σύνθημα!
http://tilegrafima.gr/