15.3.15

"Συναγερμός" για πτώμα νεαρού κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή (περισσότερες λεπτομέρειες)



Το πτώμα ενός νεαρού άνδρα εντοπίστηκε πριν από λίγα λεπτά κοντά στο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων, που βρίσκεται κοντά στην Γαλακτοκομική Σχολή. 



Οι αρχές εξετάζουν αν πρόκειται για το Βαγγέλη Γιακουμάκη, τον 20χρονο σπουδαστή από το Ρέθυμνο που είχε εξαφανιστεί στις 6 Φεβρουαρίου από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.


Όπως αποκάλυψε μιλώντας στον Real Fm 97,8 ο ρεπόρτερ της εφημερίδας «Αγορά», Βασίλης Χήτος, το πτώμα βρήκε, το πρωί, ένα ζευγάρι δίπλα από τις όχθες της λίμνης Ιωαννίνων. Το άψυχο κορμί του αγοριού, φέρει μπλούζα με το χαρακτηριστικό σήμα ITALIA, στοιχείο που παραπέμπει στον εξαφανισμένο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς αυτό το σήμα έφερε η μπλούζα του, όταν εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με το epirusgate στο σημείο φτάνει αυτή την ώρα ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, ενώ έχει ... ενημερωθεί ήδη και ο θείος του 20χρονου Ρεθυμνιώτη που βρίσκεται στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πτώμα βρίσκεται σε αποσύνθεση και δεν είναι εύκολο να ταυτοποιηθεί άμεσα, ωστόσο η σωματική του διάπλαση φαίνεται, καταρχήν, να μην παραπέμπει στο Βαγγέλη. Λόγω της προχωρημένης σήψης, δεν μπορεί προς το παρόν να διευκρινιστεί αν πρόκειται για αυτοκτονία ή δολοφονική ενέργεια.

cretalive.gr